9 o C Kdz. Ereğli

SEÇİMİ YENİDEN KAZANAN BAŞKAN, UMDUĞU OYU BULAMAYINCA..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 3 gün 4 saat 50 dakika önce 975

Haberi Paylaşın

Önce yaptığı hizmetleri anlatan sonra ise seçimden daha fazla oy almayı beklediğini söyleyen AK Partili Belediye Başkanı Bayram Başol, “bu kadar yapılanlar sonrası gönlümüzde tabi ki biraz kırıklık var. Biz farklı bir seçim bekliyorduk” dedi.
Zonguldak ili Ereğli ilçesi Ormanlı beldesine yeniden belediye başkanı seçilen mevcut başkan Bayram Başol, partisinin Karadeniz Ereğli ilçesi teşkilatınca düzenlenen ‘seçim sonrası değerlendirme toplantısında’ yaptığı konuşmada, sandıktan istediği farkla sonucun çıkmadığını söyledi. Seçmenin kararına saygı duyduğunu belirten Başol, şöyle dedi:
ÖNCE YAPTIKLARINDAN BAZILARINI ANLATTI
“Ben, 5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Dışarıdan gelen insanlarımız, 5 yıl içindeki farkı Ormanlı’da görüyorlar. Gerçekten çok güzel hizmetler yaptık. Biz dahi tahmin edemeyeceğimiz hizmetler verdik. Ben geldiğimde 956 bin lira net işçiye borç ödedim. 29 aydan tutun aşağıya kadar benim işçim maaş alamamıştı. Binanın içine girilmez durumdaydı. Ormanlı’nın nerelerini yapmadık ki? Mahallemizde toprağa basılmıyordu. Bir köprümüz vardı kaldırıp attık, yaptık. İl aylarımızda istişare toplantıları yapardık, bunu Kuran kursunun yemekhanesinde yapardık. Gelin görün, bir beldede olmayacak şekilde bir kültür merkezi yaptık, tüm etkinliklerimiz şuan orada yapılıyor.
SONRA KIRGIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Biz, her zaman vatandaşımızdan gelen her şeye razıyız. Biz onların önüne giriyoruz, kapalı sandıkta oylarını kullanıyorlar. Tercihlerine saygı duymamak mümkün değil. Ama teşkilatımız ile yaptığımız sohbetlerde, bizim gönlümüzde; bu kadar yapılanlar (Ormanlı’ya yapılan icraatlar) sonrası gönlümüzde tabi ki biraz kırıklık var. Biz farklı bir seçim bekliyorduk. Ben, son iki gün varken teşkilatıma şunu demiştim: Ben seçim sandığı sonuçlarını merak ediyorum. Çükü teşkilatımız ile beraber Ormanlı’daki tüm evlere çıktık, ev sahipleri ile görüştük. 5 senedir işlerindeyim. Dernek, düğün odur-budur cenazesidir. Ama biz sonuçta farklı bir şey bekliyorduk. Ormanlı’daki dostlarımın yapmış oldukları tercihe saygılıyım. Ben, seçim akşamı faklı konuştum ama o benim ağzımdadır, kalbimde asla olmaz. Tabi seçimler tartışılabilir ama biz bundan sonra önümüze bakacağız. Çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.”

SEÇİMİ YENİDEN KAZANAN BAŞKAN, UMDUĞU OYU BULAMAYINCA..!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 20 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 8 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 5 saat 7 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 4 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 10 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 23 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 18 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 7 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 23 saat 45 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 8 saat 45 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !