Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEÇİM PAZAR GÜNÜ !

SEÇİM PAZAR GÜNÜ  !

Başkan adaylığını açıkladı, İrfan Erdem`e mesaj gönderdi.


EreÄŸli’de faaliyet gösteren Sude Denizcilik Yönetim Kurulu BaÅŸkanı OÄŸuz Ãœnlüer, 9 Ekim tarihinde gerçekleÅŸtirilecek olan Deniz Ticaret Odası baÅŸkanlığına adaylığını açıkladı.Ãœnlüer, "Ä°rfan Erdem AÄŸabeyimiz yoruldu ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir deÄŸer katamaz hale geldi. Onu hak ettiÄŸi onursal baÅŸkanlıkla bir aÄŸabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.”dedi.       

BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE,

Bildiğiniz gibi Karadeniz Ereğlimizin önemli dinamiklerinden Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi seçimini bu hafta sonu gerçekleştireceğiz.
Değerli arkadaşlar; Odamızın öneminin kamuoyu tarafından yeterince bilinmediği / dahası bunun hissetirilemediği görüşündeyim. Zira Deniz Ticaret Odası bulunduğu kentlerde; Lojistik, Balıkçı, inşaat, hırdavatçı, marketçi, kasap, nakliyeci ve sayamadığım bir çok sektördeki işveren ve işçi deniz taşımacılığına direk veya dolaylı olarak bağlantılıdır, paydaşıdır. Bizler deniz taşımacılığını, denizcilik sektörünü, tersaneciliği ne kadar geliştirebilir ve ne kadar katkı sağlayabilirsek biliyoruz ki diğer tüm sektörler olumlu yönde etkilenecektir.
Bu anlayış ve vizyonla Deniz Ticaret Odası yönetimine dinamik ve güçlük bir ekiple adaylığımı açıklıyorum.
Bizler genç, dinamik ve işinde tecrübeli bir ekiple odamızı daha iyi yönetebileceğimize inanıyoruz. Mevcut Başkan Sayın İrfan Erdem daha önceki seçimlere bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Haklıydı, çünkü İrfan Erdem Ağabeyimiz yorulmuş ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale gelmişti. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.
Bizler sahip olduÄŸumuz tecrübelerimizle dinamik ekibimizle ve kağıt üzerinde deÄŸil uygulanabilecek projelerimizle odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni deÄŸerler katmak için heyecan duyuyor ve VARIZ diyoruz…

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo