Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJI VERDİ !

SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJI VERDİ !

Posbıyık`dan son dakika seçim açıklaması


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, propaganda döneminde kirli dil, hamaset ve çarpıtmalardan uzak durup EreÄŸli’nin gelecek 5 yılını öncelediklerini belirterek; "Bu dönemde kamu kaynaklarının ranta deÄŸil, halka aktarılabilmesi için, halkımızın sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet alabilmesi adına siz EreÄŸlili hemÅŸehrilerimi birlik olmaya ve memleketimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 

BaÅŸkan Posbıyık’ın mesajı ÅŸu ÅŸekilde:

“31 Mart Yerel Seçimleri öncesi propaganda döneminin sonuna gelmiÅŸ bulunmaktayız. Bu süreçte AÅŸkım EreÄŸli’ye, kamuoyuna ve her bir ferdine karşı kirli dil, hamaset ve çarpıtmalardan uzak durarak EreÄŸli’yi önceleyen bir propaganda dönemi geçirdik.

Şimdi, irademizi sandıklara yansıtma zamanı.

Pazar günü sandıklara giderek oy kullanmak, vatandaÅŸlık görevimiz olduÄŸu kadar en temel demokratik hakkımızdır. 

Katılımcı demokrasiye duyarlı vatandaşlarımızın demokrasi değerlerine, siyasi iradeye ve yönetimsel duyarlılığa sahip çıkmaları adına oy kullanmaları önem arz ediyor.

Bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak genç kardeÅŸlerim baÅŸta olmak üzere tüm halkımızın sandığa giderek tercihlerini belirlemeleri, EreÄŸli’nin gelecek 5 yılında kendi yaÅŸamımızı ve toplumumuzu ÅŸekillendirmede büyük öneme sahiptir.

Maceralara kurban edilemeyecek, ekonomik ve sosyal anlamda büyük sıkıntıların bizleri beklediği yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde kamu kaynaklarının ranta değil, halka aktarılabilmesi için, halkımızın sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet alabilmesi adına siz Ereğlili hemşehrilerimi birlik olmaya ve memleketimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

Katılımınız; demokrasimizin güçlenmesine, şehrimizin gelişmesine, yaşam kalitemizin artmasına, sosyal belediyeciliğin devamına ve özgürlüklerimizin her alana yayılmasına büyük katkı sağlayacak.

Sevgilerimle…”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo