


Siyaset 6 yıl 2 ay 10 gün 9 saat 17 dakika önce 1009
Karadeniz Ereğli’de Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek’i, CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaret ettiği bildirildi.
CHP SKMden yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmasında, şoför esnafının sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi. Seçimi kazanması halinde Belediye Meclisi’nde Şoförler Odası ile birlikte bir komisyon oluşturacağını belirten Posbıyık, “bu amaçla Faruk Deniz arkadaşımızı da aramıza aldık. Şoförler Odası Yönetim Kurulu üyelerinden arkadaşlarla Belediye Meclisindeki arkadaşlar bir araya gelip yıl boyunca çalışacak, sorunlar ve pürüzleri ortadan kaldırarak, o sorunların çözülmesi için çalışmalar yapacaklar. En doğru noktaya geleceğimize inanıyorum” dedi.
Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI