Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAYININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR !.

SAYININ ARTMASINDAN ENDÄ°ÅžE EDÄ°LÄ°YOR !.

Alaplı’da bulunan AK-AL İplik Fabrikasında vaka sayısı 20`yi buldu.


Alaplı’da bulunan AKAL Ä°plik fabrikasında vaka sayısı 15’i aÅŸtı, 20'ye ulaÅŸtı.120 işçiye test yapılan fabrikada işçilerin aileleri de tek tek taranıyor. Sonucu negatif çıkan işçilerde 14 günlük zorunlu karantinada.

 

AKAL Ä°plik Fabrikasında Korona Virüs salgınında test sonuçları pozitif çıkan işçi sayısının 15’i geçtiÄŸi, ÅŸu ana kadar 85 işçiye, filyasyon uygulandığı öğrenildi. Alaplı’da ÅŸu anda kadar toplam 83 Koronavirüs vakası olduÄŸu öğrenilirken, vaka sayısının artmasından endiÅŸe ediliyor. Bazı işçi ve yakın temasta olup aile fertlerinin test sonuçları bekleniyor.

TEST YAPILAN İŞÇİ SAYISI 120 OLDU…

Alaplı AKAL iplik fabrikasında çalışan işçilere Koronavirüs test uygulamasının devam ettiÄŸi ve bu uygulamada ÅŸu anda kadar toplam 120 işçiye test uygulandığı öğrenildi. Emin kaynaklardan alınan bilgilerde ise fabrikada ÅŸu anda kadar vaka sayısının 15’i geçtiÄŸi ve bu rakamın armasından endiÅŸe edildiÄŸi belirtiliyor.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün2
kızgın2
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tugba ozer

27 Mayıs 2020 - 13:58

Virusun ilk ciktiginda ereglideki alaplidaki butun is yerlerinde test yapilmasi gerekiyordu buraya gelmez dusuncesiyle dustugunuz duruma bak ucret talep esilmior testten akalda bir suru insan calisiyor pttde bankada bunlarada yapilmasi gerekiyordu en basta bnm esim alpli ptt desin calisitor ve hala testyapailmadi kimse ilgilenmiyorrr yazik degilmi illa patlamami olmasi gerekiyor bncede endise edinn vaka sayisindan sizin basda olanlarin tedbirsizligi bu g7venlik bolgesinden isciler gecerken ates olcmezsenizzz ilgilenmezseniz sonucu bu iscilerin vebali bu duruma dusurende ciksinnn yazikk!!!

Yorum Yazın

Canlı Radyo