Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SANAYİ DE SİLAHLAR KONUŞTU !.

SANAYÄ° DE SÄ°LAHLAR KONUÅžTU !.

Aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.


Zonguldak Ãœzülmez Sanayi Sitesi’nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kiÅŸi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 17.00 sıralarında Çınartepe Mahallesi'nde bulunan Karaelmas Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, bir grup ÅŸahıs Ãœzülmez Sanayi Sitesi'nde bulunan daha önce arabasını boyatan ve aracın renk tonunu beÄŸenmeyen araç sahibi iÅŸ yeri sahibi ile tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araç sahibi ve arkadaÅŸlarının silahla ateÅŸ etmesi sonucu tamirhane sahibi Cihat G. sol bacağından, kardeÅŸi Cavit G. sol omzundan yaralandı. Cihat G.’nin oÄŸlu ÇaÄŸan G. ise darp edilmesi sonucu başından yaralandı. YaÅŸanan olayın ardından grup olay yerinden araçla kaçtı. Ä°hbar üzerine olay yerine polis ve 112 saÄŸlık ekibi geldi. 112 Acil ekipleri yaralanan Cihat G, Cavit G. ve ÇaÄŸan G. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu öğrenildi. Olay yerine giden olay yeri inceleme ekipleri çevrede inceleme yaptı.

Polis ekipleri, olayın ardından araçlarıyla kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden M.N., S.K. ve C.K. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. S.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartıldı. S.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın2
kızgın2
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo