16 o C Kdz. Ereğli

ŞAMPİYONLUK KUPASI, ŞEHİDE ‘VERİLDİ’

Gündem 6 yıl 10 ay 13 gün 17 saat 1 dakika önce 1451

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 şampiyonluk kupasına, İstanbul’daki hain terör saldırısında yaşamını yitiren İstanbul Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu’nun mezarına getirerek, kupayı şehide ithaf ettiğini bildirdi.
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik’in iftar yemeğine davetlisi olarak ilçeye gelen Başkan Orman, Beşiktaş Vodofone Arena Stadı’nda gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Vefa Karakurdu’nun baba evini ziyaret etti.

AİLE İLE SOHBET ETTİ
Orman, şehidin annesi Sabriye ve babası Erdal Karakurdu ile şehidin eşi Emel ve kızı Duru ile sohbet bir süre ettikten sonra gazetecilere açıklamasında, Allah’ın, aileye sabır vermesi temennisinde bulunarak, “bugün, onları ziyaret etmek izin buraya geldim. Buradan çıktıktan sonra Vefa’nın mezarına giderek dua edeceğiz” dedi.
Şehidin Babası Erdal Karakurdu da, söylenecek çok fazla bir şey kalmadığını belirterek, “Oğlum, Beşiktaş sevgisi ile doluydu. Sayın başkanıma buraya kadar geldiği için çok teşekkür ederim. Yapacak, söylenecek herhangi bir şeyim yok” diye konuştu.

ŞEHİT ANNESİ: BAŞKA ANNELER AĞLAMASIN
Son olarak konuşan Anne Sabriye Karakurdu ise şehit oğlunun Beşiktaş’ı çok sevdiğini ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“O Beşiktaş’ı da başkanı da çok sevdi. O’nun için kendini feda etti. Ne yapalım, hepimiz Beşiktaşlıydık ama Beşiktaş kurbanı olduk. Ama ölünceye kadar yine Beşiktaşlıyız. Başka eşler, anneler ağlamasın. İnşallah, kupalar hep böyle devam eder.”

MEZARLIĞA GİDİLDİ, KUPA ŞEHİDE GÖTÜRÜLDÜ
Buradaki ziyaretin ardından ise Kestaneci mahallesi mezarlığında yatan Vefa Karakurdu’nun kabri başına gidildi. Trafik kazasında ölen kardeşi Sabri Karakurdu ile yan yana yatan şehit için dua edildi.
Başkan Fikret Orman’ın talimatı ile şampiyonluk kupası, kabir başına getirildi. Anne Sabriye Karakurdu, şehit oğlunun mezarı başında, uzun süre gözyaşı döktü. Gülüç beldede bulunan Büyük Anadolu Ereğli Otel’de taraftar derneğince verilen iftar yemeği, haber yayına hazırlandığı sırada sürüyordu.


ŞAMPİYONLUK KUPASI, ŞEHİDE ‘VERİLDİ’

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 4 saat 21 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 19 saat 33 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 2 saat 34 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 23 saat 38 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 23 saat 12 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 17 saat 27 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 3 saat 55 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 22 saat 2 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
23 saat 1 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 1 saat 28 dakika önce KAZA ; 2 YARALI