Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYONLUK GECESİ

ÅžAMPÄ°YONLUK GECESÄ°

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 2018-2019 Spor Toto Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray için Şampiyonluk Gecesi düzenleneceği bildirildi.


Karadeniz EreÄŸli Galatasaray Taraftarları Dernek BaÅŸkanı Timur Åžen, yönetim kurulu adına yaptığı yazılı açıklamasında, “hedef 22” sloganı ile çıktıkları sezonda ÅŸampiyonluÄŸu hak ettiklerini belirtti.
Elde edilen ÅŸampiyonlukta; efsane futbolculardan Metin Oktay Ruhu, Teknik Direktör Fatih terim’in inadı, Kulüp BaÅŸkanı Mustafa cengiz’in ‘Gerçek Bir Galatasaraylı duruÅŸu ve saygınlığının etkili olduÄŸunu anlatan Åžen, ÅŸunları kaydetti:
“Elde ettiÄŸimiz ÅŸampiyonluÄŸu kutlamak amacıyla dernek olarak ilçemizde de ‘Åžampiyonluk Gecesi’ düzenledik. 27 Temmuz’daki gecemiz, Kırmacı Mahallesi Kemer mevkisindeki Tim’s Fabrika Salonunda yapılacak. Kulübümüzün kuruluÅŸ yılını anımsatan saat 19.05’de baÅŸlayacak olan ve DJ Suat AteÅŸdaÄŸlı’nın performansı ile Gökçe Kırgız konseriyle sürecek gecemize katılmak isteyenler, 0 (372) 315 1905 - 0 533 306 00 27 - 0544 261 67 61 nolu telefonlarından bilgi alabilirler.”
Karadeniz EreÄŸli Galatasaray Taraftarları DerneÄŸi BaÅŸkanı Timur Åžen, geçtiÄŸimiz günlerde gerçekleÅŸtirdikleri kulüp ziyaretinde, görüştükleri Kulüp BaÅŸkanı Mustafa Cengiz’i davet ettiklerini, yüksek ihtimalle de katılım saÄŸlayacağını bildirmiÅŸti. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo