14 o C Kdz. Ereğli

ŞAMPİYONLAR GECEDE BULUŞTU

Spor 9 yıl 1 ay 22 gün 21 saat 50 dakika önce 3202

Haberi Paylaşın

Zonguldak İl Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor yıldız kızlar, yıldız erkekler ile genç kızlar basketbol ve U19 futbol takımlarının elde ettiği başarılar, düzenlenen gece ile kutlandı. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da düzenlenen gecede yaptıkları konuşmalarda, tüm sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Ereğli Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen geceye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu, Antrenörler ve aralarında bayan takımı oyuncularının da bulunduğu sporcular katıldı.

Düzenlenen gecedeki konuşmasında 4 ayrı dalda elde edilen başarılardan dolayı sporcular ve teknik heyeti kutlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Amaç sadece şampiyonluklar kazanmak değil, sportif başarıların yanında ahlaki güzelliklerdir. Her zaman sizlerin yanındayım. “dedi.

Ereğli Belediyespor’un 4 ayrı dalda elde ettiği başarılarının gurur verici olduğunu söyleyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ise gecede yaptığı konuşmada, “ Ben sizin başarılarınızla övünüyorum. Gurur duydum. Sizleri yürekten kutluyor ve başarılarınızın devamını bekliyorum. “dedi.

Zonguldak il şampiyonu olan Ereğli Belediyespor yıldız kızlar basketbol takımı, 9-14 Mart tarihleri arasında Tokat, yıldız erkek takımı aynı tarihler arasında Amasya, genç kızlar takımı ise 16-21 Mart tarihleri arasında Bolu’daki bölge şampiyonasında Zonguldak’ı temsil edecek.U19 futbol liginde il şampiyonu olan Ereğli Belediyespor takımı da, tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak şampiyona da ter dökecek.

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 1 saat 25 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 2 saat 37 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 20 saat 42 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 20 saat 16 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
4 gün 17 saat 55 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 14 saat 31 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
1 gün 59 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 22 saat 38 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 18 saat 47 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 23 saat 45 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !