Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYONLAR, BAŞKANLARINA GİTTİLER

ÅžAMPÄ°YONLAR, BAÅžKANLARINA GÄ°TTÄ°LER

TBESF Paravolley Türkiye Kupası müsabakaları...


Adana’da düzenlenen TBESF Paravolley Türkiye Kupası müsabakalarında oynadığı 4 karşılaÅŸmayı da kazanarak Türkiye Åžampiyonu olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı’nın, kulüp tarihinde ikinci kez kazanılan Türkiye Kupası ile birlikte Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ettikleri bildirildi.
Basın Bürosu’ndan yapılan yapılı açıklamaya göre, ziyarette oyuncular ile bir süre sohbet eden Uysal, Türkiye Kupasının kazanılmasında emeÄŸi geçen teknik kadro ve oyuncuları yürekten kutladığını söyledi.
EreÄŸli Belediyespor ÅŸampiyonaya  ev sahibi Adana’yı 3-0 maÄŸlup ederek baÅŸlamış,  ikinci maçında  Karabük ü 3-1, üçüncü maçında  Alaplı Alges’i 3 - 0 maÄŸlup ederek finale yükselmiÅŸ, finalde ise bir kez daha karşılaÅŸtığı  ev sahibi Adana’yı 3-0 maÄŸlup ederek  Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.
Bu arada ÅŸampiyona da EreÄŸli Belediyespor’lu oyunculardan  Onur Yıldırım En iyi Pasör, Tarkan Atik En iyi Blokcu, Mehmet Yılmaz ise en deÄŸerli oyuncu seçilmiÅŸti.
Öte yandan Kdz. EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı gün içinde Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu’nu da ziyaret etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo