Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLDİ

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLDİ

27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği başarı ile ikinci kez Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımının oyuncuları, Öğretmenevi’nde düzenlenen şampiyonluk yemeğinde ikişer Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi.

Düzenlenen geceye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal eşi Sevim Uysal ile birlikte katılırken, gecede,  Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, sporcular ve aileleri de hazır bulundu.

Gecede konuşan Başkan Uysal, 6 ayda 2 kez Türkiye Şampiyonu olan takımı kutlarken, bu başarının devam edeceğine inandığını söyledi.

Başkan Uysal, “Tüm oyuncularımızı ve teknik kadroyu ve elde edilen başarıda emeği olan sporcularımızın ailelerini yürekten kutluyorum.”dedi.

Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında alınan karar gereği, oyunculara ödülleri olan 2’şer Cumhuriyet Altınını takdim etti.

Gecede aynı zamanda takım oyuncuları olan Meclis Üyeleri Nazım Erdoğan ve Yusuf Kalay’da birer teşekkür konuşması yaparken, Meclis Üyesi Osman Yavuz’da elde edilen başarıdan dolayı Antrenör Adem Çelik’e çiçek takdiminde bulundu. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo