12 o C Kdz. Ereğli

Şampiyon Kızlar TSO’ya Gitti!..

-Şampiyon Kızlar TSO’ya Gitti

Spor 7 yıl 9 saat 48 dakika önce 1429

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, Okullararası Gençler Türkiye Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi kız futbol takımına olan katkılarının süreceğini bildirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca düzenlenen organizasyonda başarı elde ederek üst üste ikinci kez Türkiye şampiyonu olan takım kafilesi, TSO yönetimine ’teşekkür’ ziyareti gerçekleştirdi.

DESTEK SÖZÜ
Oda başkanı Tetiker, yardımcısı Sertan Yalçın’ında bulunduğu ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuları tebrik etti. Başarının devamının gelmesi için maddi ve manevi katkı sağlayacaklarını belirten Tetiker, şöyle dedi:
“Başarılara elde etmek kolay olmaz ama başarıyı korumakta önemlidir. İnşallah, bu başarının, bundan sonraki senelerde de devamını dilerim. Önemli olan istikradır. Takıma olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Bizde, Türkiye genelinde şampiyonluklar oldukça niye destek vermeyeyim? Onlar. Bizim evlatlarımız. Buralar, hep onlarındır, onlara emanettir. Maddi, manevi yani her şeyimizle destekleriz.”

BAŞARI SÜRECEK…
Okul Müdürü Salih Çeliksoydan da, elde ettikleri başarıların devam edeceğini belirterek, “geçen yılda Türkiye şampiyonu olduk, bu yıl da olduk. Önümüzdeki sene de iddiamız var çünkü takımımıza güveniyoruz. Sizde, değerli işadamları olarak bize deste verdiğiniz için bize başarı elde etmek düşüyor. Bunu da inşallah sağlayacağız” sözleri ile konuştu.
Takım çalıştırıcılarında beden eğitimi öğretmeni Hakan Topal ise yaşadıkları süreci anlattığı konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:
“Son 4 yılda Türkiye finali oynayıp, bunun 3 tanesini kazanan tek takımız. Bir Türkiye 2’nciliğimiz var. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olduktan sonra Fransa’da ülkemizi temsil ettik ve burada Avrupa 3’üncüsü olduk. Aynı şekilde, üst üste iki kere Dünya şampiyonasına giden, okullar arası tek tamı unvanına sahip tek okuluz. Önümüzdeki aylarda Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenecek turnuvada ise en iyi dereceyi elde etmek istiyoruz.”
Ziyaret sonunda ise TSO yönetimi ve takım kafilesi hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öte yandan, sporcuların, sabah saatlerinde İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de teşekkür ziyareti gerçekleştirdikleri öğrenildi.

SIRADA “DÜNYA” VAR
Öte yandan, Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı 20-29 Mayıs tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da düzenlenecek Dünya Okullararası kız futbol şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 17 saat 47 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 saat 59 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 53 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 28 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 17 saat 21 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 12 saat 27 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 14 saat 54 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 2 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 16 saat 5 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !