Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON BELLİ OLDU!..

ÅžAMPÄ°YON BELLÄ° OLDU!..

O Ses Türkiye’de final gecesinde heyecan doruktaydı. O Ses Türkiye ÅŸampiyonluÄŸu içinHadise’nin takımından Aziz Kiraz, Gökhan ve Hakan’ın takımından Emre Sertkaya yapılan elemeler sonucunda ikili finale kaldı. Son elemeden sonra O Ses Türkiye finalini kazanan isim ise Emre Sertkaya oldu.  
 
Sertkaya, sonuçlar açıklanınca Gökhan ve Hakan’a sarıldı, mikrofonu eline alınca gözyaÅŸları döktü...
O Ses Türkiye’nin 2 Åžubat Salı akÅŸamı yayınlanan final bölümünde rakiplerini geride bırakan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye’nin ÅŸampiyonu oldu. Uzun O Ses Türkiye maratonunda baÅŸarılı performanslarıyla büyük beÄŸeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda ÅŸampiyon oldu. Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alıyordu. Yarışmacının ikincisi ise Hadise’nin takımından Aziz Kiraz oldu.
 
VİDEO İZLEMEK İÇİN;
 
O Ses Türkiye finali bu akşamı ekrana geldi. İşte; O Ses Türkiye 2016 finalde yarışan isimler:
 
Türkan KürÅŸad - Hakan ve Gökhan’ın takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan’ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise’nin takımından
Tankurt Manas-  Ebru GündeÅŸ’in takımından
 
 
 
Her sene olduÄŸu gibi bu yılda birinciye albüm yapılacak. Salı günü yapılan final sonrası yarışmayı birinci tamamlayan Emre Sertkaya albüm ve son model bir otomobilin sahibi olacak.

EMRE SERTKAYA KÄ°MDÄ°R?
 
Sıradışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi baÅŸaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alıyordu. Yarı finalde elenen Busegül’ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliÄŸinin en güçlü adaylarındandı.
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo