Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON BELLİ OLDU..

ÅžAMPÄ°YON BELLÄ° OLDU..

TMVFL Veteran ligini tescil etti.


2014 yılından itibaren 40 yaÅŸ üstü futbolseverleri TMVFL Futbol Ligi'nin çatısı altında buluÅŸturan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu pandemi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

LÄ°G TESCÄ°L EDÄ°LDÄ°

Yapılan açıklamaya göre; "Ãœlkemizde ve dünyada etkileri devam eden COVID-19 salgınının yarattığı pandemiyle mücadelede, devletimizin çizdiÄŸi çerçeveye uygun olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu üzerine düşen sorumluluÄŸu ilk andan itibaren büyük bir titizlikle yerine getirmektedir."

Ayrıca yapılan açıklamada; "TMVFL, ilgili bakanlıkların ve Bilim Kurulu’nun kararlarını dikkate alarak, oluÅŸan bu hassas durumla ilgili olarak tüm kulüplerimizin de görüşlerini almıştır."

Pandemi dolayısıyla 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi'nin son 2 haftası oynanamamıştı. Yapılan açıklamaya göre lig tescil edildi ve bölge birincileri ve şampiyonları belirlenmiş oldu.

ÅžAMPÄ°YON ZAFER MEN  MASTER VETERANLAR

TMVFL Futbol Ligi'nin tescil edilmesiyle birlikte YeÅŸil  Batı Karadeniz Bölgesi'nde Kdz.EreÄŸli Zafer Men Master takımı  sezonu ÅŸampiyon tamamladı.EreÄŸli temsilcisi oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik alarak bitime 2 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atarak  topladığı 30 puanla lider durumdaydı.

Türkiye Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL)  Federasyonu yeni bir karar alarak gelecek sezon oynanacak lige 2020-2021 Zafer Men sezonu adını vermiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo