Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şampiyon Belli Oldu!..

Åžampiyon Belli Oldu!..

Antalya’da, 1400 sporcunun ’rekor’ katılımıyla gerçekleÅŸen Türkiye 3 Bant Bilardo Åžampiyonası 1. Etabı’nda Murat Çelik Åžampiyon olurken, ikincilik kupasına ise Düzce’ne SavaÅŸ Bulut uzandı.


Antalya’nın Belek Tatil Beldesindeki  Maritim Pine Beach Otel’de 22Åžubat’ta baÅŸlayan ve 7 Mart’ta noktalanan, NTV Spor’dan da canlı yayınlanan yarı final ve final karşılaÅŸmalarını, Türkiye Bilardo Federasyonu BaÅŸkanı Ersan Arcan, yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bilardo sever izledi.
Yarı Finalde savaÅŸ Güngör’ü eleyen Çelik’in, Semih Saygıner’i eleyerek finale kalan Bulut’u 40-24 yenerek ÅŸampiyonluÄŸa ulaÅŸtığı etapta, Saygıner ile Güngör ise üçüncülüğü paylaÅŸan isimler oldu.
Federasyon BaÅŸkanı Ercan, kupa töreninde yaptığı konuÅŸmada, dereceye giren sporcuları kutlarken, “aynı zamanda turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, hakemlerimize, teknik heyetimize ve emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ediyorum. Rekor katılım saÄŸlanan güzel bir etabı tamamladık. Ä°kinci etap karşılaÅŸmaları 1-10 Mayıs tarihleri arasında Giresun’da yapılacak” dedi.
Ercan’an sporculara madalya ve kupalarını vermesinin ardından tören sona erdi.

DEGENER YÄ°NE ÅžAMPÄ°YON
DiÄŸer yandan, BaÅŸkan Ercan, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiÄŸi açıklamasında 3 Bant Bilardo’da GülÅŸen Degener’in bir kez daha ÅŸampiyon olduÄŸunu duyurarak,
“3 Bant’ta Kadınlarda GülÅŸen Degener, Gençlerde de Alperen Emin CebeoÄŸlu zafere ulaÅŸtı.
Artistik Bilardo dalında Şampiyon Serdar Gümüş oldu. Pool Bilardo kategosinde Erkeklerde Sami Köylü, Kadınlarda Eylül Kibaroğlu, U-23 Gençlerde Samet Değirmenci, U-19 Gençlerde Arda Baykara şampiyonluğa ulaşırken, Yıldız Erkeklerde Serhat Kunduzcu, Yıldız Kadınlarda da Beyza Yavuz birinciliği kazandı.
Bilardo tarihinin ÅŸimdiye kadar düzenlenen en büyük ve en yüksek katılımlı ÅŸampiyonasına tüm kategorilerde toplam 1839 sporcu katıldı. Tüm branÅŸlarda dereceye giren sporcularımızı yürekten kutluyorum” diye konuÅŸtu.

BULUT: SEMÄ°H’Ä° YENMEK DAHA Ä°YÄ° OLDUÄžUM ANLAMINA GELMÄ°YOR
Åžampiyonayı 2. Tamamlayarak kupayı Düzce’ye getiren Bulut, Hakimiyet’e yapığı açıklamada, bir kez daha bölgesine kupa ile dönmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadığını söyledi.
Yarı finalde karşılaÅŸtığı Saygıner’i yenmeyi önemsediÄŸini anlatan Bulut, ÅŸunları kaydetti:
“Elbette Sayın Saygıner bilardoda çok büyük bir isim. Biz, onun fotoÄŸraflarının bulunduÄŸu salonlarda büyüdük. Bugün bilerdo oynuyor olmamızın temel sebeplerinden biridir Onunla oynamak bile bir onurdur. Kazanmış olmak tabi ki mutluluk verici ama onun bilardoda bizden çok çok daha fazla bilgisi olduÄŸunu biliyorum. Ben sporcuyum, belki her maç Saygıner’e karşı kazanabilirim de ama bu, benim ondan iyi olduÄŸumu göstermez. Elbette Semih gibi bir oyuncuya karşı kazanmak her oyuncunun hayalidir. Sonuçta ona karşı maç kazanmak, ondan iyi olduÄŸun anlamına gelmiyor, sadece bir maç kazanmış oluyorsun ama tabi ki güzel bir hatıra kalıyor.

DAHA Ä°YÄ° HAZIRLANMALIYDIM
Semih ile oynadığım maçta ciddi efor sarf ettim. O arada final maçına çok az bir süre vardı. Dinlenme şansı bulamadığım için biraz tutuk oynadım. Murat arkadaşımız da bu turnuvada gerçekten çok iyi oynadı ve hak etti, mazeretlerin arkasına saklanmak istemiyorum. Demek benim o konuyla ilgili daha iyi hazırlanmam gerekiyordu. Bu da gösteriyor ki, final maçına kafa ve fizik olarak çok iyi hazırlanamamışım.

DESTEKLERÄ° Ä°YÄ° BÄ°LÄ°YORUM
Yine de bir kez daha Türkiye ikincisi olmak çok keyifli. İnsanların beni nasıl desteklediklerini çok iyi biliyorum. Sürekli kutlama mesajları geliyor. İnsanların mutluluğumu paylaştıklarını bilmek, arkamdaki itici güç oluyor. Bu camiada insanların bana değer verdiğini, sevdiğini bilmek beni çok mutlu ediyor. Ben de onlara değer veriyorum ve çok seviyorum. Bu başarıları onlarla paylaşmak da beni ayrıca mutlu ediyor.

EREÄžLÄ°’YE GELECEĞİM
EreÄŸli’ye gelmek istiyorum. Aslında Deniz’e (Yücesan) sözüm de var.  Ancak çok yoÄŸun bir tempo içerisindeyim. Bu hafta Ä°talya’ya, haftaya da Hollanda’ya gideceÄŸim. Ä°nÅŸallah bulduÄŸum ilk boylukta EreÄŸli’de olacağım. Bunun sözünü veriyorum” diye konuÅŸtu.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo