Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SALDIRGAN YAKALANDI !.

SALDIRGAN YAKALANDI !.

Ereğli`deki silahlı Saldırı olayında sıcak gelişme


EreÄŸli’de Eyüp KeleÅŸ’i silahla ateÅŸ ederek öldüren cinayet zanlısı Bülent B., Devrek ilçesinde polis ve jandarmanın ortaklaÅŸa gerçekleÅŸtirdiÄŸi operasyonla yakalandı.

GeçtiÄŸimiz Cuma günü akÅŸam saatlerinde Müftü Mahallesi UÄŸur Mumcu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda daha önceden aralarında husumet bulunan Bülent B. (46) Eyüp KeleÅŸ’i silahla 12 el ateÅŸ ederek ağır yaraladı. Saldırı sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan KeleÅŸ burada yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırı sonrası kaçan Bülent B.’nin yakalanması için Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü’ne baÄŸlı AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸi ekipleri çalışma baÅŸlattı. Yapılan çalışmalar sonrası Devrek'te olduÄŸu tespit edilen Bülent B.’yi yakalamak için polis ve jandarma ortak operasyon düzenledi. Bir köy evinde yakalanan Bülent B. polis tarafından EreÄŸli ilçesine getirildi. Burada sorgusu tamamlanan Bülent B. çelik yelek giydirilerek yoÄŸun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Savcılığın cinayete ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.

 

SALDIRGAN YAKALANDI !.

Ereğli`deki silahlı Saldırı olayında sıcak gelişme

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
kızgın4
şaşkın1
üzgün1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo