Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAKİLER TİMS FABRİKADA !

SAKÄ°LER  TÄ°MS FABRÄ°KADA !

Ereğli Tims Fabrika’da sahne alan Sakiler Grubu, davetlilere coşku dolu bir gece yaşattı.


 EreÄŸli  Tims Fabrika’da sahne alan Sakiler Grubu, davetlilere coÅŸku dolu bir gece yaÅŸattı.

Tims Organizasyonun etkinliÄŸinde, salonu dolduran davetliler, Sakiler’i sahneye çıkışında alkışlarla karşıladı.

Grubun solisti Hasan Gözetlik’in seslendirdiÄŸi duygu yüklü eser ile baÅŸlayan gece, ilerleyen sürede hareketli ve coÅŸkulu ÅŸarkılarla eÄŸlence atmosferinin yükselmesini saÄŸladı.

Zaman zaman klarnet de çalarak davetlilerle bütünleÅŸen Hasan Gözetlik, ‘hoÅŸgeldiniz’ konuÅŸmasında ise birçok konserde sahne aldıklarını ancak Karadeniz EreÄŸli’deki atmosferin, ilk 5 konser arasında ÅŸimdiden yerini aldığını söyledi.

Bir yandan sunulan ikramlardan yiyen davetliler ise hemen hemen her şarkıya eşlik ederek geceyi hareketlendirdi.

CoÅŸkunun, tüm masalarda gözlendiÄŸi, hareketli ÅŸarkılarda ise davetlilerin oyun havaları oynadığı gecenin finalinde Sakiler Grubu’nun eserlerini birlikte söylemesi ise davetlilerden uzun süre alkış aldı.

Gecenin sonunda gazetesilere konuÅŸan ve Hakimiyet muhabirinin sorularını yanıtlayan  Sakiler Grubu’ndan Hasan Gözetlik, yaklaşık 2 yıldır sahalarda olduklarını hatırlatarak, “250’nin üzerinde de konser verdik ama böyle coÅŸkulu seyirci nadir gözüküyor. Seyircinin enerjisi de bize enstrüman çaldırıyor, ÅŸarkı söyletiyor. Karadeniz EreÄŸli’ye ve Tims Fabrika Ailesine çok teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

Yücel Girgin de, ekipte, ülke genelinde bir çok sanatçıya çalan müzisyenlerden oluÅŸtuÄŸunu hatırlatarak, “dolayısıyla sektörde bilinen kiÅŸilerden oluÅŸan bir ekibimiz var. Aynı zamanda hepimiz aynı zamanda çocukluk arkadaşıyız. Herkes birbirini çok iyi tanıyor Birazcık oradan da müziÄŸimizin karşılığı geliyor. Herkes birbirinin ne yapacağını, yapamayacağını bildiÄŸi için bir birimizi tamamlıyoruz” diye konuÅŸtu.

TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Tims Fabrika sahipleri Özlem-Timur Åžen de, bir güzel etkinliÄŸe daha imza atmaktan memnunluk duyduklarını belirterek, “sponsorlarımızın katkısı ve davetlilerimizin ilgisi ile Sakiler Konserimizi de güzel ve coÅŸkulu bir ÅŸekilde tamamladık. Katkılarından dolayı YahyaoÄŸlu Çelik, BTE Makine ile DoÄŸus Prekast’te teÅŸekkür ediyoruz. Önümüzdeki ay yeni konserimiz ile yine Tims Fabrika’da güzel bir etkinlik gerçekleÅŸtirmeyi planladık” ifadelerine yer verdiler.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo