Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAKA'YA SON GÖREV !

SAKA'YA SON GÖREV !

Ağaçtan düşen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ereğli Ülkü Ocakları Eski Başkanı Barış Saka son yolculuğuna uğurlandı.


Geçtiğimiz gün armut toplamak için çıktığı ağaçta bastığı dalın kırılması  beton zemine düşerek ağır yaralanan Barış Saka (61) kaldırıldığı hastanede bu  sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetmişti.

Ereğli Ülkü Ocakları Eski Başkanı Merhum Barış Saka’nın cenazesi, Hatip Cami'de ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, Doğru Yol Partisi Ereğli ilçe Başkanı ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Danışmaz, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendeş, Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı ve İş insanı Murat Sesli,  Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Akdeniz'inde aralarında bulunduğu çok sayıda tanınmış sima ile Saka'nın sevenleri dost ve yakınları katıldı.

Ereğli FM ailesi olarak merhuma ,Allahtan rahmet, Saka ailesi ile dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük3
kızgın2
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hatip cami önü cenaze namazı için uygun değil

15 Temmuz 2022 - 12:11

Kdz ereğli hatip cami önü cenaze namazları için uygunl değil her zaman trafik kitleniyor kazalar oluyor cenaze namaz yerinin değişmesi gerekirrn.

Yorum Yazın

Canlı Radyo