7 o C Kdz. Ereğli

ŞAHİN: EVİNİZE DERT ORTAĞI OLMAYA GELİYORUZ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 6 gün 9 saat 30 dakika önce 1173

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “sorunları çözüme kavuşturmaya, evinize dert ortağı olmaya geliyoruz” dedi.
AK Parti ilçe teşkilatı, çarşı merkezinde miting gerçekleştirdi. Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Devrim Bulvarı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ilk işinin su ücretlerinde indirime gitmek olduğunu söyledi. Şahin, şöyle dedi:
“Evinize dert ortağı olmaya geliyoruz. Allah bize inşallah bu günleri gösterecek. Yaşım daha 52’dir. Allah’ın izni ile bu kardeşiniz belediye başkanı olduğunda 5 sene sonra 57 yaşında olacağım. O zaman tekrar karşınızda olmak nasip olduğunda inşallah hesap verir bir belediye başkanı olacağım. Tekrar karşınızda olabilme ihtimali olanlara oy verin lütfen.
En önemlisi de ne biliyor musunuz? Ben vefalı bir belediye başkanı olacağım. Hiçbir zaman, beni bu noktaya taşıyan ne partimize, ne Ereğlililere karşı çıkmayacağım. Onların emir ve talimatlarına hed daim uyacağım inşallah.
Öncelikle müjdemiz 1: Belediye başkanlığımız döneminde gelir gelmez Karadeniz Ereğli’de su fiyatlarını yüzde 20 düşürecek bu kardeşiniz. İkincisi; göreve geldiğimizde Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan hiçbir kardeşimizin işi, aşı ve ekmeği ile oynamayacağımız gibi onların ekonomik durumlarını, maaşlarını, sosyal haklarını, sendikal haklarını koruyacağız.
Ama başka birileri geldiğinde bir süre işinden edebilir. Dikkat etsin belediye işçileri. Bu kardeşiniz söz verdi, hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağım. Çünkü bu yaşıma kadar kimsenin ekmeği ile oynamadım. Ekmek, en kutsal değerlerimizden bir tanesidir. Allah kimseyi işsiz, güçsüz bırakmasın. Alın terinin, taşeron kardeşlerimizin yanında olacağız. Memurun, işçinin yanında olacağız. Esnaf dostu olacağız. Sanayicimize destek vereceğiz. Ereğlimizi büyütmek için Ereğli’de sanayi yatırım yapan tüm kardeşlerimizin yolunu, suyunu, kanalizasyonunu ve hafriyatını Ereğli belediyesi bedava yapacak.”

Haberin ayrıntıları, akşamın ilerleyen saatlerinde aktarılacak…

ŞAHİN: EVİNİZE DERT ORTAĞI OLMAYA GELİYORUZ

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 4 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 16 saat 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 13 saat 22 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 12 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 18 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 7 saat 30 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 3 saat önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 15 saat 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 4 saat 25 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !