14 o C Kdz. Ereğli

Şahin, Erdemir emekçilerine 'Hayırlı Olsun' a gitti

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 20 gün 23 saat 49 dakika önce 889

Haberi Paylaşın

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in, bu sabah erken saatlerde Erdemir girişinde işçileri karşılayarak imzalanan yeni toplu sözleşmenin hayırlı olmasını dilediği bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, partisinin Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Erdemir ana kapı girişine giderek, çalışanlara 'hayırlı mesailer' diledi. Erdemir işçisine girişte simit ikram eden Şahin, imzalanan 27. dönem toplu sözleşmesinin kendilerine, ailelerine ve tüm Ereğli'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. İşçilerle sohbet edip destek isteyen Şahin, şunları kaydetti:
“HAYIRLI OLSUN”
"ERDEMİR ile Türk Metal Sendikası arasında yapılan 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ‘anlaşma ile sonuçlandığını’ memnuniyetle öğrenmiş bulunuyorum. Ülkemizin gözbebeği Erdemir de 1800 derece sıcağa karşı ekmek parası kazanma mücadelesi veren emekçi kardeşlerimizin, 6 aydır bekleyişin sonucunda, alın terlerinin karşılığını almış olmaları, bizleri de son derece memnun etmiştir. Öncelikle Erdemir çalışanına, dolayısıyla Ereğli halkına ve Ereğli’ye yansıyacak olan bu olumlu tablonun hayata geçmesinde emeklerinden dolayı, Türk Metal Sendikası ve Erdemir yetkililerini kutluyorum. İşçilerimizin yeni sözleşmeden doğacak artış ile birlikte alacakları ücretleri aileleri ile birlikte Allah güle güle harcamak nasip etsin. Yeni sözleşmenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 2 saat 8 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 21 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 25 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 20 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 15 saat 14 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 1 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 49 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
20 saat 48 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 23 saat 15 dakika önce KAZA ; 2 YARALI