14 o C Kdz. Ereğli

SAHİL GÜVENLİK DENETİME BAŞLADI !.

Ereğli açıklarında küçük hamsi avlayan 4 tekneye 200 bin lira ceza kesildi.

Gündem 3 yıl 4 ay 19 gün 5 saat 7 dakika önce 6496

Haberi Paylaşın

Ereğli açıklarında avlanmaya çıkan balıkçı teknelerinin küçük hamsi avladığına dair ihbar alan Sahil Güvenlik ekipleri, 4 tekneye tekne başı 50 bin liradan 200 bin lira ceza kestiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Ereğli dışından gelen ve açıklarda avlanan teknelere Sahil Güvenlik komutanlığınca denetleme yapıldığı öğrenildi. Bozahanede yapılan denetlemelerde ince hamsi tuttukları iddiası ile 4 tekneye tekne başı 50 bin liradan 200 bin lira ceza kestiği öğrenildi. Teknelerin ince hamsileri TIR ve kamyonlarla şehir dışına Balık yapı ve Balık unu yapılması için taşıdığı, taşıma öncesinde öğütme işlemi yaptığı ve çıkan pisliğin ise denize bırakıldığı tespit edildi.

Diğer yandan Balıkları şehir dışına taşımak için ilçeye gelen TIR ve kamyonların yol kenarı başta olmak üzere Süleymanlar mahallesine kadar uzanan kuyruklarla beklemesi vatandaşların da tepkisine neden oluyor. Sahil bandında Kamyon ve TIR’lardan dolayı park yeri bulmakta zorluk çektiklerini ifade eden vatandaşla, bu araçların Belediye ve Taşıma Kooperatiflerine ait olan garajlarda beklemesi gerektiğini savundular. Bazı mahallelerde ki vatandaşlar da gece saatlerinde şoförlerin sürekli olarak toplanarak sohbet ettikleri ve mahalleli olarak rahatsız olduklarını, bu araç ve kamyon garajında beklemeleri gerektiğini ifade ettiler.

SAHİL GÜVENLİK DENETİME BAŞLADI !.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 9 saat 6 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 4 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 1 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 22 saat 12 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 8 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
4 gün 6 saat 19 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
3 gün 2 saat 28 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 7 saat 26 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !