Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAHİL DOLUP TAŞTI !.

SAHÄ°L DOLUP TAÅžTI !.

Ereğli sahili kısıtlama günü de hareketli.


 EreÄŸli 'de Korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında hafta sonları uygulanan sokaÄŸa çıkma kısıtlamasındaki esneklikler bazı ihalalleri bereberinde getiriyor. 

Alınan kararlar arasında, vatandaÅŸların maÄŸdur olmamaları açısından  "10.00- 17.00 saatleri arasında en yakın mesafedeki bakkal, market  gibi yerlere  yürüyerek gidilebilir’ esnekliÄŸi, çok sayıda vatandaÅŸ tarafından  ihlal ediliyor. 
 Sorgulamalar sırasında “markete, kasaba, fırına, gidiyorum “ gibi gerekçeler gösteren vatandaÅŸların yolu sahilden geçince (!) bu fotoÄŸraflar ortaya çıkıyor .

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın59
şaşkın14
gülücük8
hayran6
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kuralsızlara pirim veren sistem

09 Åžubat 2021 - 12:16

Bu ülkede kuralsızlara hiç ses çıkartılmıyor polisin yazdığı cezayı herkesin gözü önünde yırtanlar var polisimizin yetkisini alan tüm milletvekilleri bu durumdan memnunmu bazılarının çok memnun olduğu kesin.

Devlet göz yumuyor

08 Åžubat 2021 - 14:30

Vakaların tekrar artmasını tek nedeni göz yuman denetlenmeyen uyarmayan devletdir kuralsızlar zaten dünden razı bu duruma

Serkan demir

07 Åžubat 2021 - 22:42

Sahilde yürüyenler markete gidiyorda oturanlar market bekliyor galiba ayaklarına gelsin diye

Madenci gardaÅŸ

07 Åžubat 2021 - 21:20

Neden ceza yazılmıyor adliyenin orda market var yeni mahallede fırın ve market var kadıtarlasında öyle bu insanlar nereye gidiyor birahanede market var ekmek satan yer var neden bu insanlara ceza yazılmıyor hususi arabalar motosikletler vızır vızır çalışıyor ne güvenlik işini yapıyor nede vatandaş bu vurdum duymazlık yüzünden bu salgın bitmez

Yorum Yazın

Canlı Radyo