13 o C Kdz. Ereğli

SAHA ZİYARETİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 5 yıl 11 gün 8 saat 21 dakika önce 722

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. Genel Müdürü Salih Cem Oral ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, şirkette saha ziyaretlerinde bulunduğu bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Oral ile Ercan, planlı şekilde şirket genelinde gerçekleştirdikleri saha ziyaretleri sırasında, ünitelerdeki sendika temsilciliklerini de ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundular.
Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan ile Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral’ın ziyaretlerine, Türk Metal Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ve İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Aydın da eşlik etti.
YELBOĞA’DAN ERCAN’A…
Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Ercan’a, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Yelboğa nezaket ziyaretinde bulundu. İade amaçlı gerçekleştirilen ziyarette Ercan, Yelboğa’ya, atandığı görevinde bir kez daha başarı dileğinde bulundu. Ziyarette, Türk Metal Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina ve Erdemir İnsan Kaynakları Müdürü Aydın da yer aldı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 11 saat 16 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 28 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 33 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 46 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 7 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
10 saat 50 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 29 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 38 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 36 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !