Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAĞLIKLI ALIŞVERİŞİN ADRESİ !.

SAĞLIKLI ALIŞVERİŞİN ADRESİ !.

Ereylin Avm, pandemi denetimlerinden tam not aldı.


NormalleÅŸme sürecinin baÅŸlamasıyla beraber kapılarını 1 Haziran’da misafirlerine tekrar açan Ereylin Avm, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı ve SaÄŸlık Bakanlığı’na baÄŸlı üç ayrı teknik ekip ve Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından yapılan pandemi denetimlerinden tam not aldı.

 

Ereylin Avm, pandemi döneminde sosyal mesafe, maske zorunluluÄŸu, ateÅŸ ölçümü, 8 m2’ye bir müşteri düşecek kadar ziyaretçi alımı yapılması gibi uygulamalarla teknik bakım, saÄŸlıklı yaÅŸam konularında aldığı güvenlik önlemleriyle beraber normalleÅŸme sürecine adapte oldu. Ereylin Avm ziyaretçileri ve çalışanlarının sağlığı için resmi makamlar tarafından belirlenen %100 taze hava, hijyen, sosyal mesafe ve diğer tüm kuralları büyük bir özen ile uygulayarak 1 Haziran'da ziyaretçilerine kapılarını tekrar açtı. Havalandırma sistemi, sosyal mesafe kuralları, maÄŸaza içlerindeki kurallar, hijyen, maske uygulamalarının yanında; tuvaletler, yürüyen merdiven küpeÅŸte bantları, cam korkuluklar, asansörler, masa ve sandalye, tüm cihazlar olmak üzere toplamda 27.676 metrekare alan daima dezenfekte edilmektedir.

Güvenli ve sağlıklı bir alışveriş için bütün önlemler alındı

Ereylin Avm’de ziyaretçilerin daha konforlu, saÄŸlıklı ve hijyenik bir ortamda alışveriÅŸ yapabilmeleri için alınan önlemler ve uygulamalar, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı ve SaÄŸlık Bakanlığı’na baÄŸlı üç ayrı teknik ekip ve Emniyet Müdürlüğü personellerinin katılımıyla yapılan pandemi denetimlerinde yerinde denetlendi. Ereylin Avm’in havalandırma sistemi, sosyal mesafe kuralları, giriÅŸlerdeki ateÅŸ ölçümü dahil denetimler, maÄŸaza içlerindeki kurallar, hijyen, maske uygulamaları konularında alınan sıkı önlemler Ereylin Avm Yönetimi tarafından yetkili ekiplere anlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo