18 o C Kdz. Ereğli

SAFFET BOZKURT'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR !

Basın toplantısında konuşan Saffet Bozkurt,

Gündem 5 saat 8 dakika önce 609

Haberi Paylaşın

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, düzenlediği basın toplantısında, milletvekili seçilmesi sonrası Ereğli’ye yapılan hizmetleri anlattı.

Ülkenin sel felaketleri, heyelan ve deprem nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini bu tür olumsuzluklara rağmen bölgeye hizmet için geceli gündüzlü çalıştığını ifade eden Bozkurt, “Saffet Bozkurt fos çıktı, Düğün ve cenazeye gitmekten başka ne yapıyor ki “ söylemlerine de sert çıktı.Bozkurt, "Vatandaş bizi nerede görmek istiyorsa ordayız, bundan niye gocunuyorlar ki" dedi.

HİZMETLERİ TEK TEK ANLATTI

“Bende cek-çak olmaz” diyen Bozkurt, “Ereğli – Devrek yoluna mesai harcıyoruz. 3.5 km’lik bölüm kaldı.Ereğli –Alaplı çevre yolu zemin etüdü yapıldı ve 500 parsel kamulaştırılacak, Alaplı-Ormanlı yolu proje çalışması başladı.Bu dönemde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımları Çaylıoğlu-Armutlucuma bölgesine yapılıyor. Sağlık alanında Diş hastanesi 5 ay içinde bitecek.Kepez –Kırmacı Sağlıklı Yaşam Merkezleri yapımı devam ediyor.Devlet Hastanesi anjiyo merkezinin cihazları hastaneye teslim edildi. Eğitim de sadece Tokat da olan Özel Eğitim Kampüsünü Ereğli’ye kazandırdık.Saffet Bozkurt fos çıktı diyenler bunları görmüyor mu ? Gitsinler Bakanlıklarda “ Sizi en çok rahatsız eden, hizmet talep eden, bölgesine hizmeti alan Milletvekili kim ? diye anket yapsınlar, O anketten Saffet Bozkurt çıkar.” İfadelerini kullandı.

ERDEMİR’İN ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ OLMASI

Konuşmasının son bölümünde, Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi olmasına da değine Milletvekili Bozkurt, “Hiçbir şeyde kayıtsız kalmam. ‘Saffet bozkurt sessiz kaldı, Ereğli’ye ihanet etti’ deniyor. Böyle bir şey mümkün müdür? Bu kadar iş yapan adam Ereğli’ye ihanet etmiş midir? Bugün Ereğli’de bu kadar insan ekmek yiyorsa Erdemir sayesindedir. Bodozlama giderek böyle bir anlayışla yöneticilik yapılır mı? Erdemir ile ilgili görüşme ve gelişmeleri ilgili makamlara ilettim” dedi.

SORULARI YANITLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, basın mensuplarının, “Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi olmasından endişe duyuyor musunuz, beklentileriniz nelerdir” şeklindeki sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Bölgenin milletvekili olarak, kamuoyunda ifade edilen sıkıntılarla ilgili makamlara görüşlerimizi ifade ettim. Vekil olarak üzerime düşen sorumluluk neyse onu yerine getirdim. Bu noktada önce benim vicdan terazim önemli. Vicdanımda da çok rahatım. Erdemir bizim gözbebeğimiz. Bu işe savaş noktasına dönüştürmenin bir anlamı yok. Çekinceler, sıkıntılar, çekinceler belirlenmiştir, ilgili bakanlara ifade edilmiştir. Buna göre de mutlaka değerlendirme yapılacaktır. Erdemir’de her zaman kendi öz eleştirisini yapacaktır diye düşünüyorum. Bizim beklentilerimiz Ereğli’nin gelişmesi ve istihdamın artmasıdır. Ereğli’nin, Erdemir’in gelişmesi, Erdemir ile bağlantıda olan bütün sanayi kollarının da gelişmesi, yeni fabrikaların açılması demektir. İnşallah bunu hep beraber görürüz.”

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 11 saat 33 dakika önce O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
5 gün 6 saat 22 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
2 gün 3 saat 59 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
5 gün 21 saat 18 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
4 gün 1 saat 33 dakika önce 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
23 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
1 gün 23 saat 11 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER