13 o C Kdz. Ereğli

RÜZGAR VE HORTUM UYARISI!

Aralarında Zonguldak ve Düzce’nin de olduğu pek çok ilde sağanak yağışın etkili olabileceği, yağış anında ise kuvvetli rüzgar ve hortum riskinin olduğu bildirildi.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 9 ay 20 gün 6 saat 41 dakika önce 9073

Haberi Paylaşın

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, gök gürültülü şiddetli sağanak yağış geliyor. Yağışla birlikte dolu ve hortum riskine karşı da uyarı yapıldı.
Açıklamada, yarın Trakya ve zamanla İstanbul'da başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların Perşembe günü Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı ve Orta Karadeniz'de görülmesi beklendiği kaydedildi.
Uyarıda ayrıca, tahmin edilen yağışların Perşembe günü Marmara'nın doğusu (İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya) ve Batı Karadeniz'de (Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Bolu ve Karabük) Cuma günü ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyı illerinde (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyı ilçeleri) kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel, ani sel, su baskınları, dolu şeklinde yağış, yıldırım düşmesi, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşum risklerine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denildi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 14 saat 8 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 15 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 9 saat 25 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 6 saat 38 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 8 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
2 gün 3 saat 14 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
13 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 11 saat 21 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 7 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 12 saat 28 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !