13 o C Kdz. Ereğli

ROZETLERİMİZ DEĞİL YÜREĞİMİZ...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 24 gün 7 dakika önce 737

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “benim ve yol arkadaşlarımın yürekleri büyük, rozetleri değil” dedi.
Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, BBP ve Alperen Ocakları’nın düzenlenen “Büyük Bilik” gecesine katıldı. Uysal, Çilek Düğün Salonu’ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta seçimleri kazanacaklarını söyledi. Görevi süresince doğrudan ve adaletten ayrılmadığını belirten Uysal şunları söyledi;
“5 yıl her ortamda, her yerde doğru bildiğimize doğru dedik, yanlışa yanlış dedik. Doğrudan, adaletten ayrılmadık. Birileri kötü miras alacağız diye konuşmaya başladı. Biz göreve geldiğimizde kötü miras aldık, seller geldi demedik, mazeret üretmedik. Kolları sıvadık, hizmet ettik. 5 yıl boyunca bir gün of dedim mi? öf dedim mi? şikayet ettim mi? şöyle belediye aldım dedim mi? demedim. Şimdi söylüyorum göreve geldiğim de 84 milyon bütçe, 40 milyon 300 bin lira İller bankası ve özel bankaya borç vardı. Kim ödedi? o kötü miras alacağız dedikleri belediye.
Diyorlar ki 1 yıl anca belediyeyi düzeltiriz diyorlar. Sen 1 yıl ne yapacaksın. Huylu huyundan vazgeçer mi, 1 yıl insan boşta kalır mı? 1 yıl bir şey yapmayacaksan gelme kardeşim. Niyet belli kavga. Belediye düzenli, belediye yürüyor, hem de aslanlar gibi. Kötü miras alacağız diyenlere inanmayın. Onların derdi kavga.
Birileri de Ereğli‘de esnafın durumu belli iken indirim günleri diyor. Esnafın üstüne çullanacaklar. Ben dışarıdan birilerini getirdim mi. Hayır. Yine getirmeyeceğim. Ereğli esnafı kazanacak.
Şimdi tutmuşlar Büyük Birlik Partisinin oyunu hesaplıyorlar. Boşuna hesaplamayın. Benim ve yol arkadaşlarımın yürekleri büyük, rozetleri değil. Bizler ranta, yemeğe, içmeye, yan yatmaya gelmiyoruz, hizmete talibiz. Özümüz millet, sözümüz hizmet.
Benim ve yol arkadaşlarımın yürekleri büyük, rozetleri değil. Bizler, ranta, yemeğe, içmeye, yan yatmaya gelmiyoruz, hizmete talibiz. Özümüz millet, sözümüz hizmet.”
ÇOLAK: HÜSEYİN BAŞKANIMIZ SİZLERE EMANET
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak ise Uysal’a destek isteyerek; “31 Mart’a kadar, malınızı, canınızı nasıl koruyorsanız, Hüseyin başkanımızı da öyle koruyun” dedi.

ROZETLERİMİZ DEĞİL YÜREĞİMİZ...

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 23 saat 46 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 14 saat 58 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 21 saat 59 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 19 saat 3 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 18 saat 37 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 16 saat 16 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 12 saat 52 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 20 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 17 saat 27 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 20 saat 53 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI