13 o C Kdz. Ereğli

ROTARY’DE BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nde Eray İlhan, dönem başkanlığını Aykut Ateş’e devretti.

Çevre ve Yaşam 4 yıl 10 ay 21 saat 20 dakika önce 1173

Haberi Paylaşın

2018-2019 Dönem Başkanı İlhan, İlçedeki Tim’S Fabrika Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, eşi Beti Gül ile birlikte geçirdikleri bir yıllık dönemin hayatlarının önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Uzun yıllar sonra eşi ile birlikte geçen bir yılı hatırladıklarında, “Pek çok güzel şeyin başlangıcı” diyebilecekleri güzelliklerle dolu bir dönem geçirdiklerini konuşacaklarını anlatan İlhan, şöyle dedi:
“Geçirdiğimiz bu bir yılda olduğu gibi, bu özel günde de yanımızda olduğunuz için siz sevgili dostlarımıza ve Büyük Rotary Ailemize teşekkür ederiz. Dönem Başkanı olarak görevi teslim aldığım ve kulübümüzü temsil ettiğim bu bir yıllık süreçte, hepinizin desteği ve çabaları ile ‘İlham Kaynağı Olalım’ temamız altında; amacı her daim insanlara dokunan, sınırı olmayan, dostlukların pekiştiği, güzel bir hizmet yılı geçirmeye çalıştık. Buda bir gerçeği tekrar ortaya çıkarıyor ki, Rotary kulüpleri iyi insanlardan oluşur ve onların bir şeyleri yaparken tek beklentisi mutlu yüzlerdir.”

PLAKETLER VERDİ
İlhan, Kulüp bünyesinde kurulu Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Erdem Ağaaslan’a ve İnteract Kulübü 2018-2019 dönem Başkanı Lara Damgacı plaketlerini teslim etti. Damgacı da, dönem sunumu ardından görevini 2019-2020 Dönem Başkanı Zeynep Efe’ye devretti.
2018-2019 Dönemi Batı Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Aydoğan Tekin ve UR 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Murat Turan, Rotary üzerine birer konuşma yaparken, görev süresindeki başarılarından dolayı İlhan çiftini kutladılar.

MADALYON TAKTI
İlhan, Ateş’e Başkanlık görevini devretmeden önce, bazı kulüp üyeler ve kendisi ile eşi Beti Gül’ün esprili kutlamalarına ilişkin hazırladığı video sürprizini yayınladı. Eray İlhan, kürsüye davet ettiği Aykut Ateş’e Başkanlık Madalyonu ile rozetini takarak dönemini noktaladı.

KIRLANGIÇ VE ŞEMSİYE
Ateş ise yeni döneme ilişkin yaptığı konuşmada, kırlangıç ve şemsiyeden oluşan logolarıyla, “Rotary Dünyayı Birleştirir” teması ile sürdürecekleri dönemlerinde, ülke ihtiyaçları doğrultusunda, “Eğitim Şart, Kültür Gerekli, Sanat ise Vazgeçilmez” ilkesi ile gerçekleştireceklerini vurguladı. Ateş, “2019-2020 döneminde, her zaman olduğu gibi güzel ve keyifli projeler üretirken, ailelerimizle birlikte dostluklarımızı geliştirmek en büyük hedefimiz olacaktır” dedi.

Eray İlhan’ın açılışta yaptığı gibi Ateş’de, tokmak ile zili çalarak resmi töreni sonlandırdı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 22 saat 57 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 20 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 19 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 17 saat 14 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 51 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI