15 o C Kdz. Ereğli

ROMANLARINDA YERİ OLACAK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 2 ay 26 gün 21 saat 49 dakika önce 829

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nde ilk yaşandı. Gündem maddeleri görüşüldüğü sırada, konuşmalara bebek sesleri karıştı…
Ereğli Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, gündem maddeleri arasında bulunan Karadeniz Ereğli Romanlar Derneği’ne yer tahsisi konusu görüşüldü. Kültür Müdürlüğü’nün konuya ilişkin yazısı okutuldu. Görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edilen madde oy çokluğu ile kabul gördü. Meclis Toplantısı’na katılarak konuyu merakla bekleyen roman vatandaşlar, alınan kararı alkışlayarak teşekkür ettiler.
SONUCU BEKLEYENLER ARASINDA
İKİ KÜÇÜK BEBEK DE VARDI!
Öte yandan, kendilerine dernek yeri verilmesini isteyenler arasında, toplantıya eşi ve iki çocuğu ile katılan Asya Adak’ta vardı. Gündem konuşulduğu sırada, 1 yaşındaki Seher ve 3 yaşındaki Efecan’ın sesleri zaman zaman duyuldu. Meclis’te ilk kez bebek sesinin duyulması şaşkınlık ve tebessüm yarattı. Anne Asya ve baba Sinan Adak da, verilen karar sonrası Hüseyin Uysal ile Meclis Üyelerini alkışladı.

DİĞER MADDELER
Diğer yandan, gündemde yer alan şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporu, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yeni yerine taşınması nedeniyle; çevre yolu tamamlanıncaya kadar ticari taksi ek durak yer talepleri, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından e-Belediye Projesi kapsamında geliştirilen BELBİS yazılımının kullanımına ilişkin protokolün imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddeleri de görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

ROMANLARINDA YERİ OLACAK

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 2 saat 18 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 17 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 31 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 saat 35 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 21 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 15 saat 24 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 1 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 59 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
20 saat 58 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 23 saat 25 dakika önce KAZA ; 2 YARALI