Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

RESMİ AÇILIŞI YAPILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki hayırsever aile tarafından yaptırılan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’nu, resmi törenle açıldı.


Adlarını yaptırdıkları okula veren Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz’un ilçeye kazandırdıkları ve geçtiÄŸimiz Åžubat ayında eÄŸitim ve öğretim faaliyetine baÅŸlamıştı. Okulun açılışı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamına alındı.
Ahmet Orhan Oğuz, törende yaptığı selamlama konuşması sırasında duygulanarak mikrofonu eşi Nurdan Oğuz'a devretti. Bayan Oğuz, katılımın yoğunluğundan ve anlamlı bir günde açılış yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında şöyle dedi:
"EÄŸitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bu prensiple 31 yıl önce baÅŸlayan eÄŸitim sevdamız hala devam etmektedir. Ä°stedik ki okullarımızda çocuklarımız iyi eÄŸitim alsınlar, baÅŸarılı olsunlar, vatanımız ve milletimize faydalı olsunlar. Çünkü bu ülkenin geleceÄŸi, yarınlarımız, umudumuz çocuklarımızdır. Mutlu çocuk, iyi vatandaÅŸtır anlayışıyla bugünden geleceÄŸe kurduÄŸumuz bu köprülerle ülkemizi çaÄŸdaÅŸ medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışıyoruz.”
Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Kaymakam Nazım Madenoğlu da, konuşmalarında hayırseverler aileye teşekkür ettiler.

Tören tebriklerin kabulü ve okulun gezilmesi ile sona erdi.

Öte yandan okul, Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ile süslendi. Okulun önüne Tim's Ajans tarafından sahne ve protokol çadırı kuruldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo