13 o C Kdz. Ereğli

Regaip Kandili Mesajları

Gündem 7 yıl 1 ay 5 gün 2 saat 26 dakika önce 2555

Haberi Paylaşın

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu ,Kdz.Ereğli Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Toprak ve Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesajlar şu şekilde;

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ŞERAFETTİN TURPCU,

“Ülkemizi çevreleyen coğrafyada yaşanan çatışma ve savaşlar tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeşlik kavramlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Ülkemizin hali hazırda yaşadığı sıkıntıları atlatması, içinde bulunduğu sorunları çözebilmesi için öncelikle, toplumdaki kutuplaşma ve ayrışmanın ortadan kaldırılması gerekmektedir.Toplumsal barışın, kardeşliğin, adaletin ve eşitliğin yaşandığı bir Türkiye için hepimiz üzerimize düşen sorumlukları yerine getirmeliyiz. Bu düşüncelerle, bu önemli gecenin, hoşgörü, dostluk ve kardeşlik hislerini daha da güçlendirmesi dileğiyle, tüm vatandaşlarımızın Regaip Kandilini en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve vatandaşlarımıza aydınlık ve umut dolu bir gelecek temenni ediyorum.”

YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU

“SemÉ‘nın kÉ‘pılÉ‘rının sonunÉ‘ kÉ‘dÉ‘r É‘çılıp rÉ‘hmetin sÉ‘ğÉ‘nÉ‘k sÉ‘ğÉ‘nÉ‘k yÉ‘ğdığı böyle bir gecede düşen dÉ‘mlÉ‘lÉ‘rın sizleri sırılsıklÉ‘m etmesi dileğiyle KÉ‘ndiliniz mübÉ‘rek olsun. ALLAH’ın É‘dıylÉ‘ bÉ‘şlÉ‘dığınız her işinizde bÉ‘şÉ‘rılÉ‘r dilerim. Regaib KÉ‘ndiliniz mübÉ‘rek olsun.”

KDZ. EREĞLİ SİVASLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ALİ TOPRAK

“Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun! “

KÖSELER MAHALLESİ KALKINDIRMA DERNEĞİ BAŞKANI BİRKAN DEMİREL

“Yüce Allah mübarek Regaip kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı Kandiller”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 16 saat 19 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 4 saat 20 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 47 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 23 saat 48 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 5 saat 41 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 18 saat 55 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 14 saat 25 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 3 saat 14 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 4 saat 25 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 3 saat 5 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !