Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

REFERANDUM ÖNCESİ ÇALIŞMA!.

REFERANDUM ÖNCESİ ÇALIŞMA!.

EreÄŸli’de CHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, yurttaÅŸa sorulacak Yeni Anayasa Taslağı’nı içeren referandum öncesi, çalışma baÅŸlattıklarını bildirdi.


Ocakcı, yazılı açıklamasında, ilçe baÅŸkanlığı binasında üyelerle bir araya geldiklerini belirtti. Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine ’hayır’ diyenlerin sesi olmaya devam edeceklerini kaydeden Ocakcı, şöyle dedi:


“Ä°lçe baÅŸkanlığımız 23 Ocak pazartesi günü çalışma ve görevlendirme toplantısı yaparak üyelerimizin görüş ve fikirlerini aldı. Referandum öncesi partimizin önceki dönem baÅŸkanları, yöneticileri, il ve ilçe meclis üyelerimiz ve partililerimizle yaptığımız çalışmalar devam etmektedir. Her kesimi kapsayacak olan çalışmaların hızlandırıldığını ve Halkımızı Anayasa Referandumunda bilgilendirmek amacı ile komisyonlar belirlenmektedir. Bu bilgilendirme, eÄŸitim, toplantı ve çalışmalarımız aralık vermeden devam edecektir. Halkımızın Anayasa referandumunda 18 maddelik Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine ’hayır’ diyeceÄŸine inanıyoruz. Biz, hiçbir siyasi düşünceyi önceliÄŸe almadan ülkemiz için, Cumhuriyet’e inanan vatandaÅŸlarımızla birlikte Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine ’hayır’ diyenlerin sesi olmaya devam edeceÄŸiz.”


Ocakcı ayrıca, açıklama ile birlikte, parti binasındaki toplantıyı gösteren fotoğraflarda servis etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo