8 o C Kdz. Ereğli

RAVZA’NIN TALİMATLARI BAKIN NE OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 13 gün 12 saat 32 dakika önce 811

Haberi Paylaşın

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı makamına temsilen oturan ilkokul öğrencisi Ravza Dilaver, bisiklet yolları yapılması talimatı verdi.
Edinilen bilgiye göre, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bayram neden ile koltuğunu Ören İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Ravza Dilaver’e teslim etti.
Sözlerine “öncelikle bu güzel bayramı ve vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum” diyerek başlayan Ravza Dilaver, 23 Nisan’ın önemine vurgu yaptı. Ardından başkanlık makamında hazır bulunan Başkan Yardımcıları Haluk Okur, Tayyar Mendeş, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’a çeşitli talimatlar verdi.
Dilaver’in talimatları, okul bölgelerinde dar olan kaldırımı ve otoparkı olmayan yolların denetimden geçmesi, ihtiyacı olan okulların boyanması, çeşitli bölgelerde bisiklet yolları yapılması ve yüzme bilmeyen öğrencilere yaz tatillerinde ücretsiz yüzme kursları verilmesi oldu.
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta, “bugün Ravza, güler yüzü ve sözleri ile başkanlık makamına çok yakıştı. Kendisini ileri de inşallah güzel yerlerde göreceğiz. Ülkemize, Cumhuriyetimize yararlı bir birey olacak” dedi.
Gerçekleşen ziyarette Ören İlkokulu Müdürü Sabahattin Durgut ve Sınıf Öğretmeni Songül Arat da yer aldı. Günün anısına Başkan Yardımcısı Atilla Bulak Ravza Dilaver’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 2 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 14 saat 16 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 10 saat 43 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 9 saat 44 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 4 saat 51 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 21 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 1 saat 46 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 5 saat 21 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 13 saat 10 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 13 saat 34 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!