Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RAVZA’NIN TALİMATLARI BAKIN NE OLDU!

RAVZA’NIN TALİMATLARI BAKIN NE OLDU!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya çocuklarına hediye ettiÄŸi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı makamına temsilen oturan ilkokul öğrencisi Ravza Dilaver, bisiklet yolları yapılması talimatı verdi.
Edinilen bilgiye göre, Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, bayram neden ile koltuÄŸunu Ören Ä°lkokulu 3.sınıf öğrencisi Ravza Dilaver’e teslim etti.
Sözlerine  “öncelikle bu güzel bayramı ve vatanı bizlere armaÄŸan eden baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm ÅŸehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum” diyerek baÅŸlayan Ravza Dilaver, 23 Nisan’ın önemine vurgu yaptı. Ardından baÅŸkanlık makamında hazır bulunan BaÅŸkan Yardımcıları Haluk Okur, Tayyar MendeÅŸ, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’a çeÅŸitli talimatlar verdi.
Dilaver’in talimatları, okul bölgelerinde dar olan kaldırımı ve otoparkı olmayan yolların denetimden geçmesi, ihtiyacı olan okulların boyanması, çeÅŸitli bölgelerde bisiklet yolları yapılması ve yüzme bilmeyen öğrencilere yaz tatillerinde ücretsiz yüzme kursları verilmesi oldu.
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ta, “bugün Ravza, güler yüzü ve sözleri ile baÅŸkanlık makamına çok yakıştı. Kendisini ileri de inÅŸallah güzel yerlerde göreceÄŸiz. Ãœlkemize, Cumhuriyetimize yararlı bir birey olacak” dedi.
GerçekleÅŸen ziyarette Ören Ä°lkokulu Müdürü Sabahattin Durgut ve Sınıf Öğretmeni Songül Arat da yer aldı. Günün anısına BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak Ravza Dilaver’e çeÅŸitli hediyeler takdim etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo