15 o C Kdz. Ereğli

RANTA İZİN VERMEM

Gündem 9 yıl 1 ay 29 gün 22 saat 29 dakika önce 1106

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında konuşan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr.Hüseyin Uysal, “Siyasi ve ekonomik ranta asla izin vermem. “dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yaptı. Gündem maddelerine geçmeden önce çeşitli konularda açıklamalar yapan Uysal, öncelikle geçtiğimiz ay yaşama veda eden Hacı İbrahim İzmirli’ yi rahmet ile andı. Uysal, “ Eğitim dedemizin mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyorum. Hacı İbrahim İzmirli ve onun gibi değerli kişilerin isimlerini yaşatacağız. Bunun için arkadaşlarımız çalışmalarını yürütüyor. “dedi.

“MUTLU SONA ULAÇAĞIZ”

“Karadeniz Ereğli ortak umutlar ve ortak hayallerin yeridir.” diyen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “ Geçtiğimiz günlerde sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya geldik. Bugünlerde tek bir konu üzerinde çalışıyoruz. O da eski hastane binasının Üniversite kampüsüne dönüştürülmesi. El birliği, meclisimiz, sivil toplum kuruluşları ve halkımız ile birlikte hayallerimizi tek tek gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Bu konuda hızlı adımlar atıldı, inşallah yakında mutlu sona ulaşacağız. Ereğli Eğer niyetimiz iyi ise akıbeti de iyi olur” dedi.

8 MART’I KUTLADI, MADEN ŞEHİTLERİNİ ANDI

Uysal, gündem dışı konuşmasında 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarken, 3 ve 7 Mart tarihlerinde Kozlu ve Armutçuk Müesseselerinde meydana gelen grizu facialarında hayatlarını kaybeden maden işçilerini de andı.

“BİZDE HERŞEY AÇIK VE ŞEFFAF”

Yeni Devlet Hastane güzergâhına yapılacak kavşak ile ilgili önerge üzerinde de konuşan Başkan Uysal, “İmar rantı üzerinden dedikodu yaratılıp, siyaset yapılıyor. “dedi. Bizde her şey açık şeffaftır. Ben belediye başkanı olduğum sürece asla bunları kabul etmem, müsaade de etmem. “diyen Uysal,

Bu arada başkan Uysal, CHP’li Meclis Üyesi Adil Ateş’in Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonucu, ilk oturuma katılan CHP’nin yeni Meclis Üyesi Mustafa Başhan’a, katıldığı ilk oturumda rozetini takarken, meclis gündemde yer alan 6 madde de meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 4 saat 15 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
14 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 2 saat 28 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 17 saat 21 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 22 saat 55 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 21 saat 56 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 3 saat 49 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 3 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 12 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 1 saat 22 dakika önce KAZA ; 2 YARALI