Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RANTA İZİN VERMEM

RANTA Ä°ZÄ°N VERMEM

Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında konuÅŸan Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr.Hüseyin Uysal, “Siyasi ve ekonomik ranta asla izin vermem. “dedi.

Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi, Mart ayı olaÄŸan toplantısını Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın baÅŸkanlığında yaptı. Gündem maddelerine geçmeden önce çeÅŸitli konularda açıklamalar yapan Uysal, öncelikle geçtiÄŸimiz ay yaÅŸama veda eden Hacı Ä°brahim Ä°zmirli’ yi rahmet ile andı. Uysal, “ EÄŸitim dedemizin mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine bir kez daha baÅŸsaÄŸlığı ve sabır diliyorum. Hacı Ä°brahim Ä°zmirli ve onun gibi deÄŸerli kiÅŸilerin isimlerini yaÅŸatacağız. Bunun için arkadaÅŸlarımız çalışmalarını yürütüyor. “dedi.

“MUTLU SONA ULAÇAÄžIZ”

“Karadeniz EreÄŸli ortak umutlar ve ortak hayallerin yeridir.” diyen Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal,  “ GeçtiÄŸimiz günlerde sivil toplum örgütleri  temsilcileri ile bir araya geldik. Bugünlerde tek bir konu üzerinde çalışıyoruz. O da eski hastane binasının Ãœniversite kampüsüne dönüştürülmesi. El birliÄŸi, meclisimiz, sivil toplum kuruluÅŸları ve halkımız ile birlikte hayallerimizi tek tek gerçeÄŸe dönüştürmek istiyoruz. Bu konuda hızlı adımlar atıldı, inÅŸallah yakında mutlu sona ulaÅŸacağız. EreÄŸli EÄŸer niyetimiz iyi ise akıbeti de iyi olur” dedi.

8 MART’I KUTLADI, MADEN ÅžEHÄ°TLERÄ°NÄ° ANDI

Uysal, gündem dışı konuÅŸmasında 8 Mart Kadınlar Gününü kutlarken, 3 ve 7 Mart tarihlerinde Kozlu ve Armutçuk Müesseselerinde meydana gelen grizu facialarında hayatlarını kaybeden maden işçilerini de andı.  

“BÄ°ZDE HERÅžEY AÇIK VE ÅžEFFAF”

Yeni Devlet Hastane güzergâhına yapılacak kavÅŸak ile ilgili önerge üzerinde de konuÅŸan BaÅŸkan Uysal, “Ä°mar rantı üzerinden dedikodu yaratılıp, siyaset yapılıyor. “dedi. Bizde her ÅŸey açık ÅŸeffaftır. Ben belediye baÅŸkanı olduÄŸum sürece asla bunları kabul etmem, müsaade de etmem. “diyen Uysal,

Bu arada baÅŸkan Uysal, CHP’li Meclis Ãœyesi Adil AteÅŸ’in Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesi sonucu, ilk oturuma katılan CHP’nin yeni Meclis Ãœyesi Mustafa BaÅŸhan’a, katıldığı ilk oturumda rozetini takarken,  meclis gündemde yer alan 6 madde de meclis üyelerinin oy birliÄŸi ile kabul edildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo