Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RAKKAS PROJESİ ...

RAKKAS PROJESÄ° ...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Avrupa BirliÄŸi ve Mali Yardımlar Dairesi BaÅŸkanlığı Ä°nsan Kaynaklarının GeliÅŸtirilmesi Program Otoritesi  tarafından açılan “Dezavantajlı KiÅŸilerin Sosyal Entegrasyonu Ä°le Ä°stihdam Edilebilirliklerinin GeliÅŸtirilmesi Hibe Programı kapsamında Avrupa BirliÄŸi ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklen RAKKAS projesinin 1. grup 2. kademe okuma yazma kursu 10.02.2017 Cuma günü baÅŸladı. Kursa projenin 1. kademe kursunu tamamlayan 18 kiÅŸi devam ediyor.

Kdz.Ereğli Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Kdz Ereğli Bakırlık Köyünde Çınar Boru İlkokulunda öğretmen Ramazan Kaçmaz tarafından yürütülen kurs toplam 180 saat sürecek.

RAKKAS projesinin başvuru sahibi Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak "2. kademe kursunun sonunda alınan 2.Kademe Başarı Belgesinin İlkokul bitirme seviyesine denk olduğunu, bu belge ile Açık Öğretim Ortaokuluna kayıt yaptırılabildiğini" ifade etti. Kursun sonunda kursiyerlere İş-Kur tarafından işbaşı ve iş arama kursu verilecek.

RAKKAS projesinin EÅŸ baÅŸvuru Sahibi Kdz EreÄŸli Belediyesi, iÅŸtirakçileri ise Fiziksel ve Sosyal Hayatı GeliÅŸtirme DerneÄŸi, Zonguldak EreÄŸli Halk EÄŸitim Merkezi ve AkÅŸam Sanat Okulu Müdürlüğü ve Ä°ÅŸkur’dur. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo