Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ "

"ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ "

Ereğli Belediyespor`da transferi daha önce duyurulan iki oyuncu resmi imzayı attı.


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosuna 8 futbolcu takviye yaptı. Antalya kampı öncesi 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kamp sonrası transfer edilen 2 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı.

Kdz. Ereğli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendirdi. Eflatun Beyazlı ekip, şampiyonluk mücadelesi verdiği 5. Grupta, 2. yarı öncesi 8 futbolcu transfer etti.

Takıma yeni katılan orta saha oyuncusu Sercan Kaya ve forvet Recep Akkemik için Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp yöneticisi  Fatih Çapar, As BaÅŸkanlar Deniz Koca ve Muhammet Ali AteÅŸ, Mali Ä°ÅŸler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, EreÄŸli Belediyespor’u tercih eden Sercan Kaya ve Recep Akkemik’e baÅŸarılar diledi.

POSBIYIK: HEDEFÄ°MÄ°Z ÅžAMPÄ°YON OLMAK

BaÅŸkan Posbıyık; “Kdz. EreÄŸli Belediyespor 2 yeni oyuncu daha transfer etti. Sercan Kaya, Türkiye’de tanımayan yok. Ãœst liglerde oynamış. Ben mesela Galatasaray’a attığı golü izledim. Recep Akkemik de adından söz ettiren bir forvet. EreÄŸli’ye böylesine deÄŸerli oyuncuların gelmesi Belediyespor için onur verici bir durum. Alanlarında kendilerini ispatlamış bu 2 oyuncuyu daha Kdz. EreÄŸli’de görmekten ve Belediyespor oyuncuları olmasından dolayı kutluyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Hedefimizi koyduk, bu sene Allah nasip ederse kazasız belasız ÅŸampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Futbolcular Sercan Kaya ve Recep Akkemik de EreÄŸli’de bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek “EreÄŸli’yi videolardan izledik, üst liglerde dahi böyle bir taraftar grubu yok. Buraya baÅŸarılı olmak için geldik” açıklamasında bulundular.

BaÅŸkan Posbıyık sözleÅŸmenin imzalanmasının ardından oyunculara EreÄŸli’nin festivaller tarihini anlatan Fest EreÄŸli kitabını hediye etti.

Antalya kampını tamamlayarak şehre dönenen Kdz. Ereğli Belediyespor, 2. yarının ilk maçında Pazar Günü Devrek Stadında Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

"ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ "

Ereğli Belediyespor`da transferi daha önce duyurulan iki oyuncu resmi imzayı attı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo