Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ "

"ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ "

Ereğli Belediyespor yeni transferini tanıttı, resmi imzalar atıldı.


Kdz. EreÄŸli Belediyespor devre arasında kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Eflatun Beyazlı ekip, ÅŸampiyonluk mücadelesi verdiÄŸi 5. Grupta 2. Yarı öncesi toplam 8 futbolcu transfer etti.  Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’na ise 2 yabancı futbolcu transfer edildi.

 

Takıma katılan yeni transferler için Belediye BaÅŸkanı ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenlendi. Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan Deniz Koca, Kadın Futbol Takımı’ndan sorumlu As BaÅŸkanlar Muhammet Ali AteÅŸ ve Abdulkerim SaÄŸlam, Mali Ä°ÅŸler Sorumlusu Recep Köksal, Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve Teknik Direktör Taner Alpak’ın katıldığı imza töreninde Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, yeni transferlerin EreÄŸli’ye hayırlı olmasını diledi.

POSBIYIK: ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ

Devre arası transferleri ile takımı daha da güçlendirdiklerini belirten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

 “Devre arası 8 futbolcu transferi yaptık. DiÄŸer futbolcularımız, antrenörümüzle birlikte zaten EreÄŸlili oldu. Mevcut takımdakiler ve yeni gelenler hepside çok deÄŸerli, karakterli oyuncular. Kariyerli arkadaÅŸlar. Burada baÅŸta Halil BozkuÅŸ olmak üzere emeÄŸi geçen bütün yönetim kurulu üyesi arkadaÅŸlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un çok deÄŸerli bir yönetimi var. Maddi ve manevi yönden hiç bir yalnız bırakmayan çok deÄŸerli iÅŸ insanları, bir kez daha huzurlarınızda teÅŸekkür ediyorum.

Tabi sadece onlar deÄŸil, bize dışarıdan yardım edenler de var. Bunların en başında Serkan Reçber geliyor. Türkiye’de futbol deyince akla gelen sayılı insanlardan birisi. Onun yardımlarını asla unutmayacağız. O görünmez bir gücümüz. Yine Özkan ÖzyiÄŸit, AsbaÅŸkanımız. EreÄŸli’de çok fazla gözükmüyor ama Ä°stanbul’da bizim için çalışır.  Yine Ãœmit Karan bize her konuda destek veren çok deÄŸerli bir kardeÅŸimiz. Allah onlardan razı olsun. Tabi bunun yanında EreÄŸli Belediyespor’umuzu yıllardan beri destekleyen çok deÄŸerli arkadaÅŸlarımız var. Hepsine şükranlarımı sunuyorum.

Bütün amacımız, 20 seneyi aÅŸkın zamandan beri BAL Ligi’nde dönüp, dolaşıyoruz. Bu sefer kararlıyız. ArkadaÅŸlarımızın kararlılığını da izliyorum, görüyorum. Çok deÄŸerli bir Teknik Direktörümüz ve yardımcıları var. Hep beraber, el ele vererek bu sefer EreÄŸli’yi ÅŸampiyonluÄŸa çıkaralım diye büyük bir gayret içerisindeyiz. Biz yöneticiler, teknik ekip bu gayretin en önündeyiz ama sizler gayret göstermezseniz (futbolcular), yaÅŸamanıza dikkat etmezseniz, saÄŸlığınıza dikkat etmezseniz biz ne yaparsak yapalım olmaz. Sizlerden umutluyuz. Benim yıllardır tek bir amacım ve hedefim var. Bu takımı, arkadaÅŸlarımızın sayesinde, sizler sayesinde ÅŸampiyon yapıp büyük festivalde halkın önüne çıkartıp Sevgi, Barış, Dostluk Ödülü vermek. Hayatta tadamadığım tek ÅŸey bu spor takımını ÅŸampiyonluÄŸa çıkartıp o sahnede yüz binler hatta milyonların önünde alkışlatmak. Lütfen bunu benden esirgemeyin. Bunu istiyorum. Gayret gösterin lütfen. Hepinizden beklediÄŸimiz, bizi ve EreÄŸli halkını bu zevkten mahrum etmeyin. Hepinize baÅŸarılar diliyorum.”

Kulüp 2. Başkanı Halil Bozkuş da yeni transferlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teknik Direktör Taner Alpak da, “Antalya kampına bir oyuncumuz daha katılacak. EreÄŸli’nin özlemini biliyoruz. SorumluluÄŸumuzun bilincindeyiz. EreÄŸli’nin bizden neler beklediÄŸini çok iyi biliyoruz. Her ÅŸeyin farkındayız. Biz kenetlenerek, halkımızı da arkamıza alarak herkesin beklediÄŸi o ÅŸampiyonluÄŸu hep beraber yaÅŸamak istiyoruz” dedi.

Başkan Posbıyık daha sonra yeni transferler Ertuğrul Yalman (Santrafor) , Abdul Razzak Omar (Kanat Oyuncusu), Eren Evin (Kanat Oyuncusu) , Ahmet Balcancı (Sağ Bek), Orhun Kaan Ergen (Sol Bek), Kadın Futbol Takımı için Kolombiyalı Nely Cordoba ve Amerikalı Hannah Elizabeth Reynolds ile sözleşme imzaladı.Erkek Futbol Takımı için transfer edilen Santrafor Recep Akkemik ise direk takımın Antalya kampına katılacak.

BaÅŸkan Posbıyık sözleÅŸmenin imzalanmasının ardından oyunculara EreÄŸli’nin festivaller tarihini anlatan Fest EreÄŸli kitabını hediye etti ve birlikte hatıra fotoÄŸrafı çekildi.

"ÅžAMPÄ°YON OLMAK Ä°STÄ°YORUZ "

Ereğli Belediyespor yeni transferini tanıttı, resmi imzalar atıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo