9 o C Kdz. Ereğli

"KAYACAN" SÖZÜNÜ TUTTU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kayacan Alışveriş Merkezi, kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediği kampanya ile 118 müşterisine çekilişle hediyeler verdi.

Ekonomi 6 yıl 3 ay 17 gün 7 saat 52 dakika önce 4304

Haberi Paylaşın

Kepez Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi’nde ki mağazanın önünde Ereğli FM’e konuşan firma sahibi Murat Kayacan, kuruluşlarının her dönüm yıllarında etkinlik düzenlediklerini söyledi. Müşterilerine ise hediye vermekten dolayı mutlu olduklarını belirten Kayacan, şöyle dedi:
“18’inci yılımız için böyle bir program yaptık. Programı müşterilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Alışveriş yapan tüm müşterilerimiz bizden sebeplenerek hediye alsın diye düşündük. Bugün burada 118 hediye dağıtacağız. Seneye inşallah bunun devamı gelecek ve daha farklı bir şey olacak. Bizi takip etmeye devam edin.”

İlgi yoğundu
Mağazadan alış veriş yapan yüzlerde kişi, çekilişin yapıldığı alana adeta akın etti. Yağmur ve şiddetli rüzgara karşın mağaza önünde toplanan yaklaşık 350 kişi, heyecanla çekiliş anını bekledi. Yağmura karşı tedbir alan mağaza yönetimi, bekleyen müşterilerinin ıslanmaması için dev branda gerdirdi.
Bekleyen arasında cep telefonu ile görüntü almaya çalışanlar oldu. O kişilerden minik bebeği ile alana gelen bir kişi, kalabalıktan etkilendiğini, çektiği görüntüleri ise haber kanallarına vereceğini söyledi.
Çekiliş sırasında ise okunan isimlere, içlerinde cep telefonu, kanepe ve uyku setlerinin olduğu hediyelerden verildi. Hediye kazananlar sevinse de kazanamayanlar üzülerek evlerinin yolunu tuttu.

"KAYACAN" SÖZÜNÜ TUTTU

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 22 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 10 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 7 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 6 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 12 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 1 saat 28 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 20 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 9 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 22 saat 23 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 1 saat 58 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?