Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"EREĞLİ'Yİ UNUTAMAM" !

"EREÄžLÄ°'YÄ° UNUTAMAM" !

Ünlü Sanatçı Ümit Sayın`ın , Ereğli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin`e verdiği özel röportaj yayında...


EreÄŸli FM Yayın ve Reklam Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Âlem programı doksanlı yıllardan günümüze birbirinden güzel ÅŸarkılarda imzası ve sesi olan; söz yazarı, besteci ünlü müzisyen Ãœmit Sayın’ı ağırladı.

Ãœmit Sayın’ın EreÄŸli FM’e verdiÄŸi çok özel röportaj sürprizler ile doluydu. Sayın “Ãœmit Sayın olarak gençlere yol açmak istiyorum. Benim tüm hit ÅŸarkılarımı, sesine güvenen yetenekli arkadaÅŸlarımız hiç bir ücret ödemeden söyleyebilecek. Sosyal medya hesaplarından süreci takip edebilirler” dedi.

Ä°ÅŸte Arzu Tekin’in Ãœmit Sayın ile gerçekleÅŸtirdiÄŸi çok özel röportajdan çok özel açıklamalar;

Arzu Tekin ; HoÅŸ geldiniz  Ãœmit Bey

Ãœmit Sayın: Bu özel buluÅŸma için öncelikle Arzu’cum sana ve EreÄŸli FM ailesine çok teÅŸekkür ederim.  Ã–ncelikle  Covid’den kaybettiÄŸimiz vatandaÅŸlarımıza  Allah tan rahmet, ÅŸifa bekleyenlere acil ÅŸifalar diliyorum. 2-3 kez EreÄŸli ye gelmek nasip oldu. EreÄŸli güzelliÄŸiyle, pırıl pırıl insanıyla unutulmazlarım arasında. Canım Zonguldak EreÄŸli. Mümkün olduÄŸunca konser vermek istediÄŸimiz ÅŸehirlerden biri.

Arzu Tekin: “Ãœmit Sayın’a soracağımız sorular bitmez. SöyleÅŸi tadında güzel bir sohbet edelim dilerseniz. Sezen Aksu’yla baÅŸlayan müzik yolculuÄŸunuzdan kısaca bahseder misiniz?

Ãœmit Sayın : 30 yılı kısa bir süreye sığdırmak ne kadar mümkün olur bilmiyorum. Ama her ÅŸey Sezen Aksu yla baÅŸladı. Ä°zmir’e bir konser için geldiÄŸinde ben aniden sahneye fırlayarak ÅŸarkı söylemeye baÅŸladığımda kendisi beni dinledi ve Ä°stanbul’a davet etti. O zaman 20 yaşındaydım.Åžimdiyse 51 yaşındayım. Tam 31 yıl oldu. O yıllarda Sezen Aksu sayesinde MFÖ,Barış Manço,Orhan Gencebay gibi önemli isimlerle müzik sevgisi ve müziÄŸe sarılmak konusunda bir çok örneklerin olduÄŸu sohbet etme imkanım oldu.

Daha sonra; Tarkan, Ajda Pekkan, Harun Kolçak gibi isimlere back vokallik yaptım.Bu tecrübeler sahne de pişmemi sağladı. Sonrasında kendi albümümü hazırladım. Hicran, gül beyaz gül isimli şarkılarım çok sevildi.Tarkan;gitme,dön bebeğim, Ben Deniz; gönül yareler içinde, Zeynep Dizdar;vazgeç gönül, Leman Sam;aşkımdan vazgeçme..En sevilen şarkılarımdan oldu. 90 lı yıllarda kendi bestelerini yapan müzisyen arkadaşlarımızın dışında o dönemden günümüze Aşkın Nur Yengi,Emel Müftüoğlu,Deniz Seki,Levent Yüksel,Burak Kut,Seden Gürel,Yeşim Salkım,Hakan Peker,Gökhan Özen gibi isimler şarkılarımı seslendirdi.4 solo albüm ve Ümit Sayın koleksiyon albümleri ile birlikte, Tarkan, Levent Yüksel ve Leman Sam gibi isimlerle kendi şarkılarımın düetini yorumladık.

Çok biriktirdiğim beste ve şarkılar var. Son olarak Para isimli keyifli bir şarkımızı dinleyicilerimizle buluşturduk. Best Of Ümit Sayın albümü ve sürpriz düetler çok yakında..

Çok daha güzel bir sürprizi sizin aracılığınızla ilk defa EreÄŸli Fm den duyurmak istiyorum. Ãœmit Sayın olarak gençlere yol açmak istiyorum. Benim tüm hit ÅŸarkılarımı, sesine güvenen yetenekli arkadaÅŸlarımız hiç bir ücret ödemeden söyleyebilecek. Hiç bir alt yapı ödemesi yapmadan müzik direktörlüğünü, süper vizörlüğünü ve vokal koçluÄŸunu benim yaptığım bir platformda imkan sunuyoruz.Ve bu platformda yine Türkiye’nin çok deÄŸerli söz yazarlarının ÅŸarkılarını da seslendirme imkanı sunacağız.Kimse onları kandıramayacak. Ãœmit abileri arkalarında. BaÅŸarılı bulduÄŸumuz isimleri Türkiye’nin 1 numaralı dijital platformunda yayınlayacağız.Ve ÅŸarkılar da kliplendirilecek.Ãœmit Sayın official Ä°nstagram hesabından takip ederek bize ulaÅŸabilirler.

Arzu Tekin: Åžarkılarınız daha çok yaÅŸanmışlıklar sonucu mu oluÅŸuyor?                                  

Ãœmit Sayın : Belli bir tecrübeden sonra,30 yıl sonra anladığım bir ÅŸey;Gönül yıllar içinde yaÅŸanan her ÅŸeyin kaydını alıyor.Hayatlarımızı hepimiz iniÅŸli çıkışlı yaşıyoruz.Yıllarca neleri dert ederseniz o akış bir ÅŸekilde sözlere dökülüyor.Eseriniz de içtenlik varsa insanların gönlüne dokunuyorsunuz. Dünyanın en güzel ÅŸeyi bu ÅŸarkılarla insanların gönlüne hitap etmek.                               

Arzu Tekin: Yeni nesil ÅŸarkılara bakış açınız nedir? 

Ãœmit Sayın : Gençlere inanıyorum.Yeni nesil ÅŸarkılarda kendilerini anlatan ve ifade eden çok baÅŸarılı isimler var.Gençlere edebiyatla ilgilenmelerini tavsiye ederim.Åžairleri araÅŸtırabilirler.AÅžIK VEYSEL’Ä° araÅŸtırsınlar.

Barış Manço,MFÖ,Onno Tunç gibi isimlerin sözleri çok deÄŸerlidir.                      

Bu güzel söyleşi için sizlere çok teşekkür ediyorum..

Tüm EreÄŸli FM dinleyicilerine, EreÄŸli ye sevgilerimi iletiyorum.

En kısa zamanda görüşmek üzere..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran13
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo