19 o C Kdz. Ereğli

"EREĞLİ KONSERİMİ UNUTAMIYORUM"

Ünlü sanatçı Lara, Ereğli FM`e konuk oldu.

Gündem 1 yıl 7 ay 18 gün 13 saat 26 dakika önce 2540

Haberi Paylaşın

Aynı zamanda Söz yazarı ve besteci Türk Pop Müziğinin sevilen sesi ünlü sanatçı Lara, Yeni tekli çalışması “Seni Yazdım Kalbime” yi arabesk severlerin beğenisine sundu.

Tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan yeni şarkısının hikâyesini Türkiye radyolarında ilk kez Ereğli FM’e anlatan ve Arzu ile Devri Alem programında Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Lara, “Güzel bir Müslüm baba şarkısı ile geldim. Arabeks ve Türkü okuduğumda “Bu zamana kadar neden okumadın.” diye sürekli tepkiler alıyordum. Babam Müslüm Gürses’le çalıştı. Bende Müslüm Gürses ve Muhterem Nur ’un aşkına şahit olan biri olarak, onların birbirlerine olana bağlılığı ve aşk dolu olduklarına şahit olduklarını gözlemleyen biri olarak onları düşünerek okudum. Müslüm babadan sonra en güzel sen okudun yorumları beni çok memnun etti.” dedi.

“Geldiğimiz yeri hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Unutanlara şahit olunca üzülüyorum.” Diyen Ünlü sanatçı Lara, “ Aile ağaç gibidir. Ağaç giderse gölge de gider. Sanatçı sadece şarkı söyleyen olmamalı, giyimi, kuşamı oturması kalması da önemli. Artık inanlar sanatçıları sadece şarkıları ile değerlendirmiyor.” ifadelerin kullandı.

“ Dedikodu ve yapmacık ortamlar bana göre değil. Ben Ailemle ve kızımla zaman geçiyorum. Yüreğimi hiç bozmadım, Allah da karşıma güzel insanlar çıkarıyor.” diyen Lara, Tekin’in sorusu üzerine “Türkü albümü düşünüyorum, albümde babamla düet düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Lara ,Ereğlİ’de daha önce festivalde sahne aldığını da belirterek, “ Çok yerde sahne aldım ancak Kdz.Ereğli insanının misafirperliği ve sıcak kanlılığını hiç unutmuyorum. Ereğli’yi yazdım kalbime” ifadelerini de kullanarak, Ereğli’deki tüm sevenlerine de selamlarını iletti.

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 9 saat 21 dakika önce 1 ÖLÜ 1 YARALI !
6 gün 16 saat 3 dakika önce ÖZEL HASTANEDE OLAY
4 gün 15 saat 3 dakika önce HASTANEDE OLAY (!) İŞTE O ANLAR !..
4 gün 9 saat 8 dakika önce HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ !
4 gün 5 saat 18 dakika önce KIZIM SANA SÖYLÜYORUM, EREĞLİ SEN ANLA !
5 gün 14 saat 38 dakika önce 2 ÖLÜ 23 YARALI !
6 gün 14 saat 3 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAZA !
2 gün 16 saat 40 dakika önce AHMET ÜÇPINAR HAYATINI KAYBETTİ
7 gün 1 saat 33 dakika önce O KAVŞAKTA BİR KAZA DAHA !