Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"EREĞLİ KONSERİMİ UNUTAMIYORUM"

"EREÄžLÄ° KONSERÄ°MÄ° UNUTAMIYORUM"

Ünlü sanatçı Lara, Ereğli FM`e konuk oldu.


Aynı zamanda Söz yazarı ve besteci Türk Pop MüziÄŸinin sevilen sesi ünlü sanatçı Lara, Yeni tekli çalışması “Seni Yazdım Kalbime” yi arabesk severlerin beÄŸenisine sundu.

Tüm dijital platformlarda yayınlanmaya baÅŸlayan yeni ÅŸarkısının hikâyesini Türkiye radyolarında ilk kez EreÄŸli FM’e anlatan ve Arzu ile Devri Alem programında EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in sorularını yanıtlayan Lara, “Güzel bir Müslüm baba ÅŸarkısı ile geldim. Arabeks ve Türkü okuduÄŸumda “Bu zamana kadar neden okumadın.” diye sürekli tepkiler alıyordum. Babam Müslüm Gürses’le çalıştı. Bende Müslüm Gürses ve Muhterem Nur ’un aÅŸkına ÅŸahit olan biri olarak, onların birbirlerine olana baÄŸlılığı ve aÅŸk dolu olduklarına ÅŸahit olduklarını gözlemleyen biri olarak onları düşünerek okudum. Müslüm babadan sonra en güzel sen okudun yorumları beni çok memnun etti.” dedi.

“GeldiÄŸimiz yeri hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Unutanlara ÅŸahit olunca üzülüyorum.” Diyen Ãœnlü sanatçı Lara, “ Aile aÄŸaç gibidir. AÄŸaç giderse gölge de gider. Sanatçı sadece ÅŸarkı söyleyen olmamalı, giyimi, kuÅŸamı oturması kalması da önemli. Artık inanlar sanatçıları sadece ÅŸarkıları ile deÄŸerlendirmiyor.” ifadelerin kullandı.

“ Dedikodu ve yapmacık ortamlar bana göre deÄŸil. Ben Ailemle ve kızımla zaman geçiyorum. YüreÄŸimi hiç bozmadım, Allah da karşıma güzel insanlar çıkarıyor.” diyen Lara, Tekin’in sorusu üzerine   “Türkü albümü düşünüyorum,  albümde babamla düet düşünüyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Lara ,EreÄŸlÄ°’de daha önce festivalde sahne aldığını da belirterek, “ Çok yerde sahne aldım ancak Kdz.EreÄŸli insanının misafirperliÄŸi ve sıcak kanlılığını hiç unutmuyorum. EreÄŸli’yi yazdım kalbime” ifadelerini de kullanarak, EreÄŸli’deki tüm sevenlerine de selamlarını iletti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo