Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"DUAYEN" BAŞKAN, FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ!!!

"DUAYEN" BAŞKAN, FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ!!!

Halil Posbıyık, bilindik yüzünü gösterdi....


 

31 Mart Yerel Seçimi “hatalarımdan ders aldım. Artık kavga etmeyeceÄŸim” diyerek kazanıp yeniden belediye baÅŸkanı seçilen Halil Posbıyık, EreÄŸli Belediye Meclisi toplantısındaki sözlerinde, gündem maddelerÄ° hakkında görüşlerini aktaran herkesi hedef alı. Ağır ve argo ifadelerle kullanan Posbıyık, partisinin milletvekilini ‘tiye’ aldı, gazetecilere ‘yalaka’ dedi.

 

Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olaÄŸan toplantısı 2 oturumu Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleÅŸti.
EreÄŸli Belediyesi tarafından iÅŸletilen ancak Posbıyık tarafından zarar ettiÄŸi gerekçesiyle satışa veya kiralanmaya çıkartılmak istenen bazı iÅŸletme ve tesislere iliÅŸkin yapılmak istenen iÅŸleme direnç gösteren baÅŸta partisinin Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ olmak üzere, bazı siyasetçi ve iÅŸadamları, isim vermediÄŸi gazeteciler, EreÄŸli’deki sosyal olaylara müdahil olmaya çalışan bazı isimler, Posbıyık’ın hedefi oldu.

KUMAŞ BİR ÖNERİ GETİRDİ, BİN SÖZ YEDİ!
EreÄŸli Belediyesi’ne ait Erdemir Ofis binası yakınında kurulu spor tesisi, büfe ve tuvaletin 10 yıl süreyle kiraya verilmesini içeren gündem maddesi hakkında açıklama yapan Posbıyık, tesisin iÅŸletilebilmesi için sertifikalı spor öğretmenlerine ihtiyaç duyulduÄŸunu savunarak bunun belediyeye ek maliyetler getireceÄŸini, saÄŸlıklı iÅŸletilebilmesi için de kiraya verilmesinin doÄŸru olacağını söyledi.
AK Parti Meclis Grup Sözcüsü Mustafa KumaÅŸ söz alarak tesisin kiraya verilisini uygun görmediklerini, bunun yerine hizmet içi eÄŸitimle belediye çalışanlarının görevlendirilerek belediyede kalmasını ifade etti.

DEPODAKİ PİRİNÇLER!!
Kumaşın bu sözlerine “bizden önceki dönem sizin partili belediyeniz belediyeyi batırmasaydı, bu iÅŸlerin altından kalkardık. Åžimdi, belediye çalışanlarına maaÅŸ bile vermekte zorlanıyoruz. Nereden para bulup dediklerinizi yapacağız” dedi.
Hızını alamayan Posbıyık sözlerini, Ak Parti döneminde belediyenin soyulduğu iddialarıyla sürdürdü. İsmini verdiği bir belediye çalışanının aynı zamanda depo sahibi olduğunu ve belediyeye alınan gıda maddelerinin yarısını belediye binasına diğer yarısının onun deposuna kaldırıldığını ve bu yolla belediyeye zarar verdirildiğini bu nedenle Ahsen Yazıcı isimli şahsı işten çıkarttığını ve kendisinin de bu durumu kabul ettiğini söyledi.

‘HIRSIZ’ DEDÄ° AMA ‘MAHKEMEYE VERMEM’ DÄ°YE EKLEDÄ°!!!
Ak Parti sözcüsü KumaÅŸ’ın “BaÅŸkanım ortada bir suç varsa mahkemeye gitmelisiniz. Dava açın, suç iÅŸlenmiÅŸse biz de size destek veririz demesi üzerine Posbıyık, “Benim mahkemelere ayıracak zamanım yok, ben hızla kalıcı eserler yaratmak istiyorum. Zamanım sınırlı. Sizin de bu kalıcı eserlere imza atmanıza çalışıyorum ama siz siyaset yapıp karşı çıkıyorsunuz. Mahkemeyle, davayla uÄŸraÅŸacak zamanım yok. Zaten görüyorsunuz, 6 ay oldu halen bir nane yiyemedik” cevabını verdi.
Yapılan oylamada tesisin kiralanması CHP grubunun oylarıyla kabul edildi.

 

"DUAYEN" BAŞKAN, FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜ!!!

Halil Posbıyık, bilindik yüzünü gösterdi....

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Meftun Köse

03 Ekim 2019 - 17:41

BÃœYÃœKSÃœN BAÅžKANIM KOMPLE SAT EREÄžLÄ° ARKANDAYIZ

Yorum Yazın

Canlı Radyo