Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"DALGIÇ YOK, ARAYAN SORAN YOK " !

"DALGIÇ YOK, ARAYAN SORAN YOK " !

Kayıp gemi personelinin ailesi "Şehitlerimizi almadan gitmiyoruz’ yazılı pankart asıp çadır kurdu.


Karadeniz EreÄŸli'de batan ‘Kafkametler’ gemisindeki kayıp 7 mürettebattan, yaÄŸcı Ömer Hebip’in ailesi Bozhane Limanı’nda ‘Åžehitlerimizi almadan gitmiyoruz’ yazılı pankart astı çadır kurdu.
‘BULUNANA KADAR BURADAYIM’
KurduÄŸu çadırdan ayrılmayacağını ifade eden Ömer Hebip’in aynı adı taşıyan babası “23 gündür burada bekliyorum ben. Bugün çıkacak, yarın çıkacak; belli bir ÅŸey yok. Bizi oyalıyorlar. CumhurbaÅŸkanını istiyorum ben. Yanında oluyorduk, o da bizim yanımızda olsun. Yanında oluyorduk, bizim yanımızda olsun. Biz ona kıymet veriyorsak o da bize verecek. Ne yapalım biz daha, bekleyelim burada. Kendimizi denize mi atalım, ne yapmamı istiyorlar? Bulunana kadar buradayım. Buradan gitmeyeceÄŸim. Çadırın başında duracağım. Beni kimse kaldıramaz, kim gelirse gelsin kaldıramaz beni. Ben de bekleyeceÄŸim burada. Beklemeye devam edeceÄŸim. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Dalgıç diyorlar, dalgıç denizde yok. Sabahtan beri bekliyorum, 1 tane dalgıç bile görmüyorum. Sadece ufak motorlar görüyorum. Denize dalan yok bir ÅŸey yok. OÄŸlumun ölüsünü alıp gideceÄŸim buradan. Niye bekleyeyim?” diye konuÅŸtu.
‘ARAMA YOK’
Gemide yaÄŸcı olarak görev yapan Ömer Hebip’in kız kardeÅŸi Güleser Yıldız, “Arama yok 23 gündür buradayız. Gittik geldik yine yok arama. Çadırlarda kalacağız. Ölüsünü almadan da buradan gitmiyoruz.” dedi.
‘DALGIÇ YOK, ARAYAN SORAN YOK’
Ömer Hebip’in diÄŸer kız kardeÅŸi Gülperi Bebek, “Bizi bugüne kadar oyalıyorlar. Dalgıç falan yok. Geldik 1-2 saat oldu hiç arayan soran yok. Dalgıç var diyorlar ama aralarda sahil kenarlarında tur atıyorlar. Dalan falan yok. 23 gündür bizi oyalıyorlar. Hiç de bir ÅŸey yaptıkları yok.” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo