Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"AMATÖR SPORLARA İLGİMİZ HİÇ EKSİLMEYECEK"

"AMATÖR SPORLARA İLGİMİZ HİÇ EKSİLMEYECEK"

Kdz.Ereğli Belediyesi`nden Amatör Futbola destek.


EreÄŸli'de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek gecesinde konuÅŸan  BaÅŸkan Posbıyık, “Amatör sporlara ilgimiz hiç eksilmemiÅŸtir. Eksilmeyecektir de, elimizden geleni yapmaya devam edeceÄŸiz.” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi’nin düzenlediÄŸi gecede, ilçedeki amatör spor kulüplerinin faaliyetlerine devam etmesi için büyük önem taşıyan destek kulüplerle paylaşıldı. Geceye, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, Zonguldak  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) BaÅŸkanı Kemal Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Kdz.EreÄŸli Belediyespor 2. BaÅŸkan Halil BozkuÅŸ ve yönetim kurulu üyeleri, Kdz.EreÄŸli’de faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleri BaÅŸkan, yönetici ve antrenörleri ile basın mensupları katıldı. Kdz.EreÄŸli Belediyesi Kdz.EreÄŸli’deki 15 amatör spor kulübüne toplam 220 bin TL tutarında destek saÄŸlayacak.

Gecenin açılış konuÅŸmasını yapan Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, “Bu akÅŸam bir araya geldik. Futbol konusunda hep beraber hareket eden deÄŸerli baÅŸkanlarımız, ASKF BaÅŸkanı ve yönetim kurulu üyeleri, spor kulübü baÅŸkanları, aynı zaman basın mensupları ve konuları izleyenler hep birlikte, yapıcı hareket ile birbirimize destek vermeye çalışıyoruz.” diyen BaÅŸkan Posbıyık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada bulunan hepimizin amacı sporu sevdirmek ve gençlerimizi spora teÅŸvik etmek. Onların kötü alışkanlıklardan kurtulmasını ve hayata saÄŸlıklı vaziyette hazırlanmalarını saÄŸlamak için çalışan burada çok deÄŸerli baÅŸkanlar var. Buradan bu amaçla çalışan bütün  yönetim kurulu üyelerine de sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Onlar çok deÄŸerli insanlar. Çünkü bilirim bu iÅŸleri, gençlere spor yaptırmak için, onların saÄŸlıklı ve güzel bir hayata hazırlanmaları, kötü alışkanlıkları kesmek için, gerçekten ve samimiyetle ceplerinden para harcayan, saÄŸdan soldan para isteyen ve takımların formasını, ayakkabısını temin etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan insanlar, çok saygı deÄŸer insanlar. Bu çok önemli bir olay. Hepsinden Allah razı olsun diliyorum. Hepsine gençlerimize yararlı hareketlerinden dolayı huzurlarınızda şükranlarımı ve teÅŸekkürlerimi sunuyorum.

POSBIYIK; ESKÄ°DEN ERDEMÄ°R VARDI

Bizim de onlardan pek farkımız yok, biz de Kdz.EreÄŸli Belediyesi Spor Kulübü olarak 43 yıldan beri  bu görevi gerçekten çok zor ÅŸartlar altında sürdürüyoruz. Eskiden Erdemir vardı. Erdemir spora sahip çıkardı ama birden bire OYAK yönetimine geçtikten sonra ÅŸehir ile alakasını kesti. Hiçbir yardımda bulunmuyor. TAT Metal ilk 500’de, o da yardımda bulunmuyor. Spor kulübüne bir forma ve ayakkabı bile almıyorlar. Bunu herkesin bilmesi lazım. Az önce sayın BaÅŸkanın ifade ettiÄŸi gibi biz de dilenci gibi dolaşıyoruz. Gençlerimizin geleceÄŸi için, onların mutlu olabilmesi için 12 branÅŸta faaliyet gösteriyoruz. Az evvel gördünüz, Hakkari yolculuÄŸunu. Bu az para deÄŸil, otobüsler ile havalimanına, uçaÄŸa, havalimanından tekrar otobüsle devam. Yeme içme, forma bunlar kolay iÅŸler deÄŸil, Antep’e gideceÄŸiz aynı ÅŸekilde uçakla, Hatay’a gideceÄŸiz, aynı ÅŸekilde uçakla yolculuk yapacağız. Yakın yerlere otobüsle gidip  beÅŸ yıldızlı otellerde kalmak zorundayız. Bunu arkadaÅŸlarım çok iyi bilirler. Çünkü elini cebine atan onlar olduÄŸu için, bu iÅŸin ne kadar zor olduÄŸunu bilirler.

POSBIYIK;EREÄžLÄ°’DE YÃœZME HAVUZU YOK

Bu ülkeyi seven insanlar, iÅŸ adamları, bu memleketin havasından suyundan ekmeÄŸinden para kazanan insanlar gençlere sahip çıkmak zorundalar. Belediye binasının futbol sahasının yanına bakan bir dinlenme odam var. İçim yanıyor sahaya baktıkça. Bazen sahayı ikiye bölüyorlar. Ä°ki yerde antrenman yapıyorlar. Minikler geldiÄŸinde inanın dörde bölüyorlar. Dörde bölünmüş ÅŸekilde dört tane takım antrenman yapıyor. Hava kararıyor maçlar devam ediyor. Bir tane stat var. Ben o mahallede büyüdüm. GüreÅŸ, at yarışı yaptığımız stattı orası. Hiç deÄŸiÅŸen bir ÅŸey yok. TemizliÄŸini belediye yapar, bakımını belediye yapar. Kör mü bunların gözleri? Daha EreÄŸli’de yüzme havuzu yok. Bütün ilçelerde var.

Belediye olarak, Belediye BaÅŸkanı olarak, yine belediyenin bütçesinden yararlanıyoruz, yardım etmeye çalışıyoruz. Bizim önümüze gelenler kulüp baÅŸkanlarıdır. O amatör kulüplere, yardım etmek için gayret gösteren teknik direktörler, onların yönetiminde ki insanlardır. Esas saygın insanlar onlardır. 12 tane branÅŸ var, EreÄŸli’de bütün spor dallarını EreÄŸli Belediyesi yönetiyor. BaÅŸka kimse almıyor. Bu gençlere sahip çıkmalıyız. Ä°nanın çok zorlanıyoruz.

POSBIYIK; AMATÖR SPORLARA İLGİMİZ HİÇ EKSİLMEYECEK

Amatör sporlara ilgimiz hiç eksilmemiÅŸtir. Eksilmeyecektir de, elimizden geleni yapmaya devam edeceÄŸiz. ArkadaÅŸlarımızla bu sene konuÅŸtuk. Formamı alalım, eÅŸofman mı alalım, ayakkabı mı alalım. Bazı kulüpler ile görüştük onların paraya ihtiyacı var, onlar talep ettikleri ÅŸeyleri kendileri almak istiyorlar dediler. Süper Amatör Takımlara yeterli olmamasına raÄŸmen arkadaÅŸlarımız hazırlıklarını yaptılar. Sanırım sizlere birer form doldurtacaklar, o formu aldıktan sonrada bankada hesaplarınıza paralar yatırılacak. Hayırlı uÄŸurlu olsun, güle güle harcayın.“ dedi.

ASKF BAÅžKANI DEMÄ°R, BELEDÄ°YE BAÅžKANI HALÄ°L POSBIYIK’A TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Geceye katılan ASKF BaÅŸkanı Kemal Demir yaptığı konuÅŸmada; “Hakkari’ye gidiÅŸ geliÅŸin masrafının ne olduÄŸunu bilmiyorum ama inananın burada Zonguldak’ın her çevresinde bir kulübün deplasmana geliÅŸ ve gidiÅŸi pandemiden sonra, gerçekten zorlaÅŸtı. Bizleri unutmayıp, bu organizeyi yapıp takımları bir araya getirip bir yemek vesilesi ile birleÅŸtiren, parasal yönden de maddi destek saÄŸlayan Sayın Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’a huzurlarınızda teÅŸekkür ediyorum“dedi.

"AMATÖR SPORLARA İLGİMİZ HİÇ EKSİLMEYECEK"

Kdz.Ereğli Belediyesi`nden Amatör Futbola destek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo