Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

"AFET UYARISI YAPABİLİRİM " !.

"AFET UYARISI YAPABİLİRİM " !.

O Uzman tahmin yaptı,


Yaptığı uzun vadeli meteorolojik tahminler ile son dönemde adından sıkça  söz ettiren ve bir önceki kar yağışına yönelik tahmini tutan  Meteoroloji uzmanı Kerem Öktem, bu hafta sonu ve takip eden hafta için Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışı olacağı belirterek ‘Zonguldak için afet uyarısı yapabilirim’ dedi.

Öktem yaptığı açıklamada, “Buradan Batı Karadeniz'e son güncellemeler ışığında afet uyarısı yapabilirim çünkü elimde ciddi kanıtlar var. Panik yapmadan Zonguldak, Bartın ve Karabük önlem almalı. Belediyeler büyük bir hazırlık yapmalı. Bu geçen sistemden net daha güçlü. Kar hiç ama hiç durmuyor. Zonguldak şimdilik 104.7 cm ” ifadelerini kullandı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın31
gülücük6
üzgün4
hayran3
kızgın3
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Remzi karakoyun

09 Şubat 2021 - 22:53

Kesin 70 cm tutuyor haberiniz olsun rnKulağınız kerem ve mgm'de olsun rnKerem daha erken söylüyor geçen sefer dinlemediniz, kar küreme aracının gelmesini bekledik durduk rnBu sefer daha fazla gelecek lütfen dikkatli olun !!!!!rnEditör bir tane de belediyeye ve insanlara haber yap hayvanları unutmasınlar herkes 1 kap yemek ve su versin !!!! rnrnLütfen !!!!!!!!! Bunu yayınla moderatör !!!!

Yorum Yazın

Canlı Radyo