Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"15 MAYIS SABAHI HUZURA KAVUŞACAĞIZ"

"15 MAYIS SABAHI HUZURA KAVUÅžACAÄžIZ"

Neriman Posbıyık, Alaplı, Gümeli ve Kandilli`de ziyaretlerde bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam, Gümeli Belde BaÅŸkanı Mehmet AteÅŸ ve CHP Kandilli Belde BaÅŸkanı Fikri Görmüş’ü ziyaret etti.

‘Ä°nsanlarımız artık azarlanmaktan, hakaretten, aÅŸağılanmaktan kurtulacak. 15 Mayıs sabahı Türkiye huzura kavuÅŸacak’ diyen Neriman Posbıyık, “2011 yılında yarım kalan hikayemizi bu seçimde CHP bayrağını en yükseÄŸe taşıyarak taçlandıracağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Neriman Posbıyık, il, ilçe ve belde ziyaretlerini Alaplı, Gümeli ve Kandilli’de sürdürdü.
Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin, CHP Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam, CHP Gümeli Belde BaÅŸkanı Mehmet AteÅŸ ve CHP Kandilli Belde BaÅŸkanı Fikri Görmüş’ü ziyaret eden Neriman Posbıyık, seçim sürecine iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu.
Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin ve Gümeli Belediye BaÅŸkanı Ahmet Saydam, Neriman Posbıyık’a baÅŸarı dileklerini ilettiler. Alaplı Ä°lçe BaÅŸkanı Hüseyin Tosun, Gümeli Belde BaÅŸkanı Mehmet AteÅŸ ve CHP Kandilli Belde BaÅŸkanı Fikri Görmüş, Neriman Posbıyık’a ziyaretleri için teÅŸekkür etti, seçimde birlikte çalışacaklarını ve bölgede toplantılar yapacaklarını bildirdiler.
“TÃœRKÄ°YE 15 MAYIS SABAHI HUZURA KAVUÅžACAK”
Ziyaretlerde yapılacak çalışmalar ve Zonguldak gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Neriman Posbıyık, şunları söyledi:
“Ä°nsanlarımız artık azarlanmaktan, hakaretten, aÅŸağılanmaktan kurtulacak. 15 Mayıs sabahı Türkiye huzura kavuÅŸacak. Bize düşen el ele vererek hep birlikte CHP’nin ve Millet Ä°ttifakı’nın, özellikle de CumhurbaÅŸkanı Adayımızs Genel BaÅŸkanımız Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun oylarını artırmak için gece gündüz çalışmak. EreÄŸli ve Alaplı’da 2011 yılında aday olduÄŸumda en yüksek oy oranına ulaÅŸmıştık. Åžimdi 2011 yılında yarım kalan hikayemizi bu seçimde CHP bayrağını en yükseÄŸe taşıyarak taçlandıracağız” dedi.

"15 MAYIS SABAHI HUZURA KAVUÅžACAÄžIZ"

Neriman Posbıyık, Alaplı, Gümeli ve Kandilli`de ziyaretlerde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo