Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Protokol üyeleri, curling sporu ile tanıştı

Protokol üyeleri, curling sporu ile tanıştı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, aslı buzdan bir pist üzerinde oynanan olimpik bir takım oyunu olan Curling (Körling) sporunun alt dalı ‘floor curling’ antrenmanını ziyaret ederek atış denemelerinde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ta Fener'de kapalı tribünlerin altında yer alan curling pisti, yeni sporcuları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Özellikle yeni bir branş olmasına rağmen curling sporu, antrenör Mustafa Demir yönetiminde yaygın bir hale getirildi. Floor curling yönetiminde tahta zeminde eğitimlerini veren Demir, sporcuların daha da kendileri geliştirmesinin ardından buzun üstüne çıkaracak. Kısa zaman içerisinde sporcularıyla birlikte katıldığı floor curling branşında madalyalarla dönen Mustafa Demir, aynı başarıyı buzun üstünde de almayı hedefliyor. 
BEKTAŞ, BİLGİLER ALDI
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Pro. Dr. Mustafa Çufalı ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, sporcu fabrikasında floor curling antrenmanını ziyaret ederek curling antrenörü Mustafa Demir'den bilgiler aldı. 
ArdındanMilli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Pro. Dr. Mustafa Çufalı ve Zonguldal Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel floor curling denemeleri yaparak bir birinden güzel atışlara imzalarını attılar. Öte yandan atışların sonunda ise protokol üyeleri ve sporcular hatıra fotoğraflı çektirdi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo