14 o C Kdz. Ereğli

PROTOKOL, KÜÇÜK ÖĞRENCİNİN EVİNE GİTTİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçe prokolünün, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başladığı günde, özel durumundan dolayı eğitim öğretim hayatına evinde devam edecek olan öğrenciyi ziyaret ettikleri bildirildi.

Eğitim 6 yıl 7 ay 16 gün 41 dakika önce 733

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, Kepez İlkokulu’ndaki gerçekleştirilen eğitim-öğretim açılış yılı töreninin ardından, Nimet İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi İclal Gökçe Bozkurt evinde ziyaret edildi. İclal’e, kitapları teslim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.
Kaymakam Nazım Madenoğlu, ziyaretteki konuşmasında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel durumu olan çocuklar için uyguladığı evde eğitim modelinin öneminden bahsederek şöyle dedi:
“Özel durumları nedeniyle okula devam edemeyen öğrencilerimizin evde eğitim ve öğretime tabi tutulması gerçekten harika bir uygulama. Bu uygulamadan dolayı devletimizi gerçekten görevini iyi bir şekilde yapıyor olarak algılıyoruz. Çocuğumuzun başarısınız daim olmasını diliyorum. Bu çocuğumuza evine gelip ders veren öğretmenimize ve okul müdürümüze de teşekkür ediyorum.”
İlk dersini aldı!
Baba Halit Bozkurt da, uygulamadan memnuniyetini ifade ederek, “kızımın kalabalığa girmemesi gerekiyor. Kızım okula gitmek çok istiyor ama sağlığı için maalesef gönderemiyoruz. Kızım çok başarılı bir öğrenci. Evde eğitim uygulaması devletimizin yapmış olduğu çok güzel şeylerden biri. İnşallah devamı olur” diye konuştu.
Protokol üyelerinin evden ayrılmasının ardından İclal Gökçe Bozkurt, Özel Eğitim Öğretmeni Zeynep Ak’ın nezaretinde ilk dersini aldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 7 saat 34 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 46 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 5 saat 47 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 40 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 14 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 1 saat 15 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 7 saat 8 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 22 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 15 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 4 saat 41 dakika önce KAZA ; 2 YARALI